Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris
Sylwester w Warszawie.
Collapse
X
-
Co żeście zrobili z Arkiem????? Na PW nie odpowiada, na forum go nie maTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Ufff... w końcu dotarłem do domu. Dzisiejszy dzień upłyną na bezskutecznym poszukiwaniu niepasteryzowanego Ciechana, a póżniej na samotnym piciu Łomży exportowej w prawie pustym pociągu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisNie martw sie...jeszcze Ci nikt chaty nie spalił
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumCo żeście zrobili z Arkiem????? Na PW nie odpowiada, na forum go nie ma
Słyszałem, że mu wczoraj rano net odpłynął w bezmiar nicości. Oby chwilowo.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumCo żeście zrobili z Arkiem????? Na PW nie odpowiada, na forum go nie ma
Masz odpowiedź na skrzynce.
Jestem.
Comment
-
Ark pewnie musiał dojść do siebie po tak długim przebywaniu z tyloma ważnymi personami z Forum. No i nie wiadomo, co robił przez tyle czasu, skoro w tym roku wyjątkowo nie musiał sprzątać całego domu po imprezie przez kilka dniCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Widzę, że Jerzy zdecydował się opublikować tylko jedno zdjęcie w Galerii. Czyżbyście retuszowali pozostałe?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
DJ M. > uważaj, coby Cię główno-dowodzący tym tematem nie przegonił za wpisywanie się do wątku o jego imprezie...
Ps. Myślałam, że dacie się sprowokować i więcej zdjęć upublicznicie...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelWidzę, że Jerzy zdecydował się opublikować tylko jedno zdjęcie w Galerii.
ps. zresztą tak naprawdę to chciałem się tylko pochwalić czapkąLast edited by jerzy; 2006-01-10, 18:55.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyBo cztery pojawiły się w tym temacie. Pięć łącznie to za mało?
ps. zresztą tak naprawdę to chciałem się tylko pochwalić czapką
A inni czapek nie mieli?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPięć zdjęć? To ze zwykłych spotkań piwnych bywa więcej!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment