Może i mnie udałoby się wdepnąć
Sylwester w Warszawie.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNo i podobno BŁOTO obiecało, że też wpadnie
Comment
-
-
No i co, brak chętnych na błotko? Normalnie zamiast na imprezę chyba będę musiała iść do kina, albo na koncert Reni Jusis we Wrocławiu
Comment
-
-
No to może droga koleżanko wzięlibyście Arkha i normalnie w siedzibie administracji w ciepełku spędzili Sylwestra. Raz, że bliżej, przynajmniej dla ciebie, dwa, że siedziba Browar.biz. Co wy na to? Ilość miejsc ograniczona.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
A ja nic nie knuje. Toż po prostu chata Arta stoi pusta (nie licząc jego) to szkoda żeby się marnowała. A skoro brak chętnych na błotko, to może by się na Opole znaleźli
A kuńkretnie piwo, muzyka, tańce, hulanki, swawole itp. itd. w Opolu.Last edited by Maggyk; 2005-12-08, 15:21.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A tak w kwestii formalnej: to w końcu palimy tę stodołę, czy nie?
Chętni?
1. Marusia
2. Slavoy (chyba, ze będzie w pracy)
3. Ark (bo musi)
4. Malażonka
5. Iron
6. Błotko
7..........?
Comment
-
-
Ja połącze się jedynie duchem gdyż tegorocznego Sylwestra zamierzam spędzić na rynku w Stramberku z ludnościa okolicznych Morawsko-Śląskich wsiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyMoże ja? Jeszcze w Kadach nie byłem...
Comment
-
-
Sam przecież masz tani i wygodny transport Ale wiem, mi się tez na popijawę autem nie usmiecha jechać. Dlatego, jeśli nie pojedzie Jackson to raczej zafunduję sobie pociąg
Comment
-
Comment