Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark
Sylwester w Warszawie.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Arkczy impreza w ogóle będzie, poinformuję w niedzielę dopiero
.
Comment
-
-
Ja nie chcę nic mówić, ale może to po prostu będzie wirtualny Sylwester - wszyscy będziecie siedzieć na necie (Cyborg nawet nie czuje, jak mu się rymuje) i będziecie palić, co tam macie w domu w ramach substytutu Arkowej stodoły W każdym razie - chyba jest to najmniej konkretny temat imprezowy w tym dziale chybaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...no i po niedzieli....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelW każdym razie - chyba jest to najmniej konkretny temat imprezowy w tym dziale chyba
W ramach rozładowania w.w. - impreza się odbędzie
O dalszych konkretach napiszę później
Comment
-
-
Konkrety:
impreza pod tytułem 'co ludzie przyniosą to będzie' (mogę grill rozstawić, jeśli zapotrzebowanie będzie)
początek w.w. - gdy imprezowicze przybędą (im wcześniej tym lepiej - pomoc przy drewnie się przyda )
Jak widzę będzie dość kameralnie.
Koniec imprezy też jest przewidziany - jeszcze nie wiem kiedy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTy, Ark, uważaj, żeby Ci goście kina ze stodoły i domu nie zrobili
(liczę na inwencję imprezowiczów )
(hmm.. czyżbym nabijał posty? )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to wstępnie:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Ark
4. Malażonka
5. Iron
6. Błotko
7. Jerzy
8. Jackson
9. .......
Na deklaracje czekam do końca rokuOstatnia zmiana dokonana przez Ark; 2005-12-26, 17:10.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCZPiP 100%
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaIron - 100%
Małażonka - 95%
Ale 95% Małejżonki? Nie mogę się doczekać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCZPiP 100%
Ja będę na 90%.
10% rezerwy zostawiam na uniemożliwiające mi podróż i zupełnie prawdopodobne problemy zdrowotne, a także na niewykluczone zejście śmiertelne.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy10% rezerwy zostawiam na uniemożliwiające mi podróż i zupełnie prawdopodobne problemy zdrowotne, a także na niewykluczone zejście śmiertelne.
A tak z czystej ciekawości - Bigba z kotami przybywa? Czy serce Małejżonki z nimi w mieszkaniu zostanie i dlatego 95%?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A więc aktualizacja listy:
Iron 100%
Małażonka 95% (cokolwiek to by miało znaczyć)
CzPiP 100%
Jerzy 90%
Jackson ?%
Błoto - patrząc na prognozy pogody - 90%bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment