A dobre to piwo? Bo chyba nie piłam... Rozgrzewacz to się przyda, ale czemu aż 30 litrow
Moim zdaniem Boxer to niezbyt dobry, mocny, zabarwiony pils, do tego słodki. Ale widać niektórzy go lubią Jak wspomniałem wcześniej, do ewentualnego mieszania z pilsem się nada, ale solo to niespecjalnie mi podchodzi.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Cześć,
kupuję garnek nierdzewkę i planuję założyć kranik. Niestety sam nie potrafię zrobić otworu w garnku pod kranik. Możecie polecić miejsce w Warszawie gdzie można to dobrze zrobić za odpłatą?
Kranik będę przekładał z kociołka lidl a kupuję coś takiego: https://www.olx.pl/o...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Po wypiciu piw z jedynego, czeskiego minibrowaru rozlewającego piwa do puszek mam dylemat co z nimi zrobić . Do kosza, czy może ktoś ze zbieraczy reflektuje na takowe ,skarby,?
Praktycznie wszystkie wzory posiadam podwójnie....
Comment