Marusia, Jerzy i JA już w Kadach. Wreszcie. Po 12 godzinach od wyjścia z domu
Sylwester w Warszawie.
Collapse
X
-
Właśnie sprawdzam, czy jestem 'gościem'"
Imprezka jak zwykle udana, potarzaliśmy się w śniegu, obrzuciliśmy śnieżkami, Błoto dołączyło do nas po północy, bo było głęboko zagrzebane pod śniegiem, ale udało się - znów mam ubłocone spodnie
a teraz niech się wpisze Ark, bo ma tak porypaną klawiaturę, że nie chce mi się już z Wami gadaćComment
-
Jakaś lipa - dalej jestem Ark'iem
Klawiatura jest w porządku - no ale skoro Marusia chciała do niej gadać
Było fajnie (to tak w skrócie) - dalsza relacja w późniejszym terminieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonto napisał IRON Pantoflarz
Gdzie tu jest k... z
Co za klawiatura...
No ja też jeszcze nie jestem ''gościem''
Impreza jak zwykle udana, do tego stopnia, że Ark spał z Jerzym
Kończę, gdyż piwo na mnie oczekujebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Kurka, a przez chwilę myślałem, iż gościem jestem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironGdzie tu jest k... z
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironImpreza jak zwykle udana, do tego stopnia, że Ark spał z JerzymComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark(...)
Zazdrość przez przez Ciebie przemawia? Pantoflarzubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkRzucaliśmy się śnieżkamiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Nie no, było bardzo spokojnie, wypoczynek na śniegu, te sprawyLast edited by Marusia; 2006-01-02, 12:59.Comment
-
Coś się fota nie załadowałaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironImpreza jak zwykle udana, do tego stopnia, że Ark spał z Jerzymbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
Comment