We wtorek (28.XII) o godzinie 18,00 w gdyńskim Atucie z szanownym kolegą Makaronem będziemy żegnać kończący się rok 2004 przy lanym Rycerzyku.
Może ktoś się do nas przyłączy??
Sekcja Trójmiejska godnie pożegnała ten odchodzący 2004 rok. Zabawa trwała do piątej nad ranem (dopiero od kilku minut jestem na nogach ) Byliśmy w sumie w czterech lokalach (Zielona Tawerna, Atut, Blues Club i ponownie Zielona Tawerna), piliśmy m.in. Żywe z Kija oraz Pilsa z Gościszewa. W zabawie "starorocznej" udział brali/ły:
-Agnieszka
-Alicja
-Ania
-Makaron
-Sponspor
-Skandal
-Piotrrat
-Simon
-Pepesz
-kolega Makarona
-abernacka
Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.
Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment