Jak w temacie.Kolega Abernacki(a)wraz z Żoną zaprosili mnie(i nie tylko...) na Sylwka do się-Dziękuję i po dzisiejszej rozmowie doszliśmy do wniosku,że uderzymy po mym wypadzie z wagonu do Atucika na lanego Rycerza .Proszę o możliwość spotkania się z liczną sekcją 3miejską.Do zobaczonka.Pozdrawiam
30.12.04 Pogoniarz w 3mieście.Planowo 19:22 Gdynia Gł.
Collapse
X
-
No, to widzę, że nie tylko ja będę miała Sylwka wyjazdowego Trochę Wam zazdroszczę tych smakołyków, ale sama juz się cieszę na lany Ciechanów i na Miodowe, mniem -
Sekcja trójmiejska na pewno pojawi się, aby powitać tak zacnego gościa!
Proponuje, aby komitet powitalny spotkał się o 19,15 na holu dworca w Gdyni.Comment
-
No, co jest panowie i panie! Brak chętnych na powitanie tak zacnego gościa Tak nie może być a gdzie podziała się nasza gościnność. Jak by ktoś nie mógł zdążyć na dworzec nich od razu kieruje się do Atut'a.Comment
-
Pogoniarz z lekkim opóźnieniem dojechał do nas . Komitet powitalny składał się z alicji&piotrrat'a oraz ani&abernackiej. Z dworca skierowaliśmy nasze kroki od razu do Atut'a. A tam, nasz gość raczył się naszymi Trójmiejskimi smakołykami (Pils'em z Gościszewa oraz Żywym z Ambera). Z powodu zmęczenia, reszta "piwnych przygód" jest zaplanowana na dzień dzisiejszy (Rycerz z kija oraz Żywe z Kija) a wieczorem Sylwester (beczka z pysznym Full'em z Browaru Amber już stoi w domku ).Comment
-
-
Wszystkim śledziom i paprykarzom życzę świetnej zabawy przy dobrym piwku.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Dziękujemy!!! I Wam Hanysom życzymy przedniej zabawy!! Wasze Amberkiem!!Comment
-
kiszot napisał(a)
Wszystkim śledziom i paprykarzom życzę świetnej zabawy przy dobrym piwku.Last edited by Pogoniarz; 2004-12-31, 18:41.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
robox napisał(a)
Jeszcze beczka Wam się nie skończyła ?
Południe życzy Północy udanej zabawy sylwestrowej !
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment