Ja 6 kwietnia będe na Karmelkowej cały dzień w związku z giełdą motocyklową
mordownie - rekonesans wiosenny
Collapse
X
-
BAJ napisal/a
Mam dziwne przeczucie, że wypowiedź Krzysia zamknęła ten temat ...Comment
-
Karmelkowa
Ta Karmelkowa, sądząc ze zdjęć, może okazać się bardzo niedaleko.
Jeśli ilość forumbatów nie będzie zbyt dużą (>=4) zapewniam transport.piwo jest lepszeComment
-
Re: Karmelkowa
Klosterkeller napisal/a
Jeśli ilość forumbatów nie będzie zbyt dużą (>=4) zapewniam transport.Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
Może się pojawię,ale czy nadal obowiązują godziny południowe?
Może jednak trochę póżniej?Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
Re: Karmelkowa
Klosterkeller napisal/a
Nic nie rozumiem, chyba muszę iść naComment
-
Ja jestem jak najbardziej zainteresowany, a co do terminu to jednak proponuje w drugi tydzień po świętach-jednak nie później.
Również przychylam się do wypowiedzi SENIORA Krzysia
Wszak **** jest pierwszą speluną Wrocławia i musimy podczymywać tą tradycję.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacyComment
-
czuwam, notuję.
Na temat prowadzenia autka wypowiedziałem się w dyskusji o wiośnie.
Każdy termin dobry i każda godzina...jak miłości, chyba , że jakaś dopadnie mnie i echhh.piwo jest lepszeComment
-
Radegast napisal/a podczymywać . [/B]
To co ztymi godzinami,bo my z Pjenknikiem możemy najwcześniej ok.14 w sobotę,ale skoro Baj napomknął coś o grillu to chyba póżniej,co?Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
Comment
-
ostatnio "najpiękniejszym" tego typu przypadkiem, który napotkałem był bar w centrum Gdyni, niedaleko dworca z tyłu dużej hali targowej. Widok i atmosfera powaliły mnie do tego stopnie, że nawet nazwy nie zapamiętałemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment