Wstępny plan jest następujący. Spotykamy się o godzinie 18,00 (parę minut mogę się spóźnić -sesja)w Atucie a po kilku Pilsach ewakuujemy się do Zielonej Tawerny. Może być?
abernacka napisał(a) Wstępny plan jest następujący. Spotykamy się o godzinie 18,00 (parę minut mogę się spóźnić -sesja)w Atucie a po kilku Pilsach ewakuujemy się do Zielonej Tawerny. Może być?
Ja nie mam nic przeciw. Może poza obawą, że w zielonej w sobotę wieczór może nie być miejsca, disco tam nie ma przypadkiem?
abernacka napisał(a) (...)a stolik zawsze można zarezerwować.
Z rezerwacji moi drodzy jednak nici wyszły. Właściciele taką zaporową cenę ustanowili za stolik, że odechciało się mi cokolwiek rezerwować !
Gdyby zabrakło dla nas miejsca w Z.T. to proponuję wybrać się do Arkadii!
Liczcie mnie również. Oczywiście zgodnie z tradycją spóźnię się lekko ale co zrobić tradycja rzecz najważniejsza. Do zobaczenia w Atucie - mam nadzieję, że przed 19.
Kilka dni już upłynęło od tej imprezy a więc można tzw. na trzeźwo opisać to, co się działo. A działo się wiele! Z godnie z gdyńską tradycją spotkaliśmy się w przeuroczym Atucie na pysznym Rycerzu i Pils'ie z Gościszewa. Przy tak zacnym piwku poruszaliśmy tematy o wszystkim i o niczym (m.in. o Radzieckim S-F, o knajpie, która ma powstać w Gdańsku "w centrum, ale nie w centrum, ale blisko centrum"). Następnie najtwardsi uczestnicy spotkania udali się do Zielonej Tawernie na zacnego Koźlaka (naprawdę polecam atmosferze tej knajpy po godzinie 22,00).
Podczas biesiady kufle znosili:
Delegat Trójmiejski na emigracji szanowny pan Arcy
oraz
-Ada
-Ania
-Piokl13
-Piotrrat
-Xtom71
-Makaron
-Sponsor
-Rolek
-Szpula
-Kuzyn 102
-Abernacka
Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2005-01-18, 13:42.
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...
Właśnie dziś zrodziła się słuszna koncepcja zaatakowania Śląska. Do wyjazdu jeszcze sporo czasu, ale informację dla chętnych już zamieszczam.
Mamy zamiar przebywać na Ślasku w dniach 26-27.01.2008. Wyjazd z Gdyni w piątek 25.01. Więcej szczegółów później. Wszystkich chętnych...
Wielkimi krokami zbliża się III rocznica pierwszego spotkania sekcji trójmiejskiej (15.I.). Może tak by z tej okazji spotkać się spotkać się i stuknąć się kuflami. Co wy na to?
A co na to organizator pierwszej biesiady, może coś by zaproponował
Zrodziła się słuszna koncepcja zaatakowania Wrocławia, a przy okazji Zielonej Góry. Do wyjazdu jeszcze sporo czasu, ale informację dla chętnych już zamieszczam.
Mamy zamiar przebywać w powyższych miejscach w dniach 05-06.04.2008. Wyjazd z Gdyni w piątek 04.04. Więcej szczegółów...
Comment