Wstępny plan jest następujący. Spotykamy się o godzinie 18,00 (parę minut mogę się spóźnić -sesja)w Atucie a po kilku Pilsach ewakuujemy się do Zielonej Tawerny. Może być?
Jubileusz sekcji trójmiejskiej (15.I.05)
Collapse
X
-
-
abernacka napisał(a)
Wstępny plan jest następujący. Spotykamy się o godzinie 18,00 (parę minut mogę się spóźnić -sesja)w Atucie a po kilku Pilsach ewakuujemy się do Zielonej Tawerny. Może być?Comment
-
piokl13 napisał(a)
Ja nie mam nic przeciw. Może poza obawą, że w zielonej w sobotę wieczór może nie być miejsca, disco tam nie ma przypadkiem?Comment
-
abernacka napisał(a)
(...)a stolik zawsze można zarezerwować.
Z rezerwacji moi drodzy jednak nici wyszły. Właściciele taką zaporową cenę ustanowili za stolik, że odechciało się mi cokolwiek rezerwować !
Gdyby zabrakło dla nas miejsca w Z.T. to proponuję wybrać się do Arkadii!Comment
-
Kilka dni już upłynęło od tej imprezy a więc można tzw. na trzeźwo opisać to, co się działo. A działo się wiele! Z godnie z gdyńską tradycją spotkaliśmy się w przeuroczym Atucie na pysznym Rycerzu i Pils'ie z Gościszewa. Przy tak zacnym piwku poruszaliśmy tematy o wszystkim i o niczym (m.in. o Radzieckim S-F, o knajpie, która ma powstać w Gdańsku "w centrum, ale nie w centrum, ale blisko centrum"). Następnie najtwardsi uczestnicy spotkania udali się do Zielonej Tawernie na zacnego Koźlaka (naprawdę polecam atmosferze tej knajpy po godzinie 22,00).
Podczas biesiady kufle znosili:
Delegat Trójmiejski na emigracji szanowny pan Arcy
oraz
-Ada
-Ania
-Piokl13
-Piotrrat
-Xtom71
-Makaron
-Sponsor
-Rolek
-Szpula