Witam! Czy mozna się wkręcić w towarzystwo? Dziś mam poważną rozmowe i chętnie bym to opiła. Tylko nie wiem gdzie się konkretnie spotykacie...I czy będziecie chcieli mnie przyjąć do stolika... Pozdrawiam!
Bar "Powiśle" przy stacji PKP Warszawa Powiśle - szczegóły w Piwo Gdzie.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Witam! Czy mozna się wkręcić w towarzystwo? Dziś mam poważną rozmowe i chętnie bym to opiła. Tylko nie wiem gdzie się konkretnie spotykacie...I czy będziecie chcieli mnie przyjąć do stolika... Pozdrawiam!
Pewnie, będzie nam bardzo miło. Widzimy się w takiej małej kanajpce przy zejściu na dworzec Warszawa-Powiśle (od strony Al. Jerozolimskich). Godzina początkowo miała być 18 ale jak widzę juz od 17 towarzystwo ma zamiar zacząć sie schodzić.
Jeżeli uda mi się wyjść z pracy. Moja szefowa idzie na urlop i w związku z tym JA mam więcej pracy bo wszystko musi być skończone przed jej urlopem
Kalifat - ktoś będzie chodził po piwo dla Ciebie
Darku a czy nie powinieneś o tej porze kłaść Jarka spać?
Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2005-07-06, 14:52.
Oj rany ale się działo. Lista przybyłych nie jest krótka i nie mam siły teraz jej pisać. W każdym razie Jarek pojechał na kolonię i Darek hasał aż miło, Marcelina na kolana brała kogo popadło, piłkarzyki oszukują, zjawił się tajemniczy handlarz bronią (oczywiście z Wrocławia ), Mistrzu robi Wam pranie mózgu przy pomocy Wirtualnej Polski, Słoneczka i Słoniątka się zaokrągliły , Wujcio był ZŁY (ale potem sie rozluźnił bo zrobił to czego mu nie wolno). A w ogóle to było hohohohohohoho
Oj rany ale się działo. Lista przybyłych nie jest krótka i nie mam siły teraz jej pisać.
Cyborg przylazł o 16:30, a później w kolejności mniej więcej chronologicznej: Ark, Mistrzu i jego aparat foto, pewien wkrótce Forumowicz, Zythum, Słoniątko ze Słoneczkiem i z Oliwką wkrótce narodzoną , Maremali z kolegą Heniem, który podbił serca i płuca części załogi swoją fajką z tytoniem „Mój dom” (czy coś takiego), Wujcio ze smętną miną (ale niedługo), Dkrasnodębski z uśmiechem i rozładowanym telefonem... uf... chyba nikogo nie pominęłam...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Marcelina na kolana brała kogo popadło
czyli Zythuma, który za wszelką ceną chciał udowodnić, że jest ciężki – nie wyszło
piłkarzyki oszukują
a tam! skoro udało się Cyborgowi 4 zwycięskie bramki strzelić... to nie mogły oszukiwać
zjawił się tajemniczy handlarz bronią (oczywiście z Wrocławia
ja potrafię sobie dobierać znajomych i kompanów do picia niedługo się zaloguje, to będzie mniej tajemniczy
A w ogóle to było hohohohohohoho
zdjęć jest ponad 100, a i tak część trzeba było wykasować, niektóre grzeczne, niektóre mniej moralne jeśli Mistrzu dotrzyma słowa, będzie co publikować oj, działo się, a kto nie był, niech żałuje bardzo udana impreza forumowa i nawet gdyby Perpe chciała przyjść o 23:00, to miałaby z kim napić się piwa
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Po udanym (mam nadzieję dla wielu) II Spotkaniu Kapslarzy i pojawiających się co chwilę pytaniach czy spotkanie odbędzie się również w tym roku śpieszę z odpowiedzią.
Tak, odbędzie się
Zatem oficjalnie Zielone Kartki zapraszają na III Spotkanie Kapslarzy!...
Gdy w maju 2016 roku Jurek występował w roli organizatora I Spotkania Kapslarzy, nie rościł sobie praw do tego tytułu. Wprost przeciwnie: liczył że znajdzie się kontynuator jego idei i podobnie jak w Niemczech czy Hiszpanii takie spotkania wejdą na stałe do imprezowego kalendarza. Od tamtego...
Comment