Może by zrobić marszobieg - najpierw Manekin, potem powiśle (tutaj pewnie jakaś rezerwacja będzie potrzebna).
Warszawa, styczeń, pożegnanie Cyborga
Collapse
X
-
-
-
dobra, ale na Twoje ryzyko, bo ostatnio zaliczyłam falstart z Manekinem (szukaj w tematach mikołajkowych)
Ark, a nie będziesz się bał napić się ze mną?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Comment
-
taaa... ale nie wiesz, co się działo na moim
czyli sobota, 15.00, Manekin? reszta słyszała?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
A może, skoro to pożegnanie, to należałoby odwiedzić wszystkie (lub prawie wszystkie) knajpki w których Cyborg rozrabiałNie wyobrażam sobie by zabrakło tu miejsca dla Madame Teresy i Jej Rybitwy
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
no toteż Rybitwę chciałam później, jako atrakcję, kiedy już się Szanowne Towarzystwo trochę rozkręci
Iron> a Wam pasuje sobota?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
hmmm, to chyba trochę niezręczny termin, albowiem to równocześnie Dzień Babci... a babć raczej na piwo nie zabierzemy.
Jak dla mnie 15 w jakąkolwiek sobotę to stanowczo za wcześnie. Mam po południu basenowe obowiązki w stosunku do dziecka i najwcześniej mogę byc dopiero kole 18. Ale wtedy to Wy może już nie będziecie kojarzyć kto jest ktobla bla blaComment
-
iron napisał(a)
A może, skoro to pożegnanie, to należałoby odwiedzić wszystkie (lub prawie wszystkie) knajpki w których Cyborg rozrabiałNie wyobrażam sobie by zabrakło tu miejsca dla Madame Teresy i Jej Rybitwy
Pasieka (grzany miodzik na drogę) - potem Ciechanów - potem Rybitwa bo tam można siedzieći siedzieć.
Ja osobiście proponuję godzinę popołudniową. Dla ojców i matek sobota jest jednym z neiwielu dni kiedy mogą się pobawić ze swoimi pociechami.
Proponuję kompromis czyli 17.30 w Pasiece, a potem dla tych którzy tam nie dotrą kontakt telefoniczny.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Problem z tym, że Manekin leży mocno na uboczu całej trasy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Kalifat> spoko, zawsze mogę sporządzić pożegnalną listę(p. temat Cyborg w Wwie)
cóż... aby być konsekwentnym powinniśmy jeszcze skoczyć na Juranda do Hubertusa (pytając się czy jest zanim zostawimy kurtki w szatni...)
Zythum> Manekin musi być, może w końcu uda mi się tam wejść, usiąść, zamówić piwo i je wypić, bo na razie to kilka falstartów zaliczyłam
to może zrobimy tak - jeśli ktoś, tak jak Cyborg, nie ma babć ani dziadków, to może zaczniemy grzecznie w piątek, w sobotę runda finałowa, a w niedzielę poprawiny?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
iron napisał(a)
A może, skoro to pożegnanie, to należałoby odwiedzić wszystkie (lub prawie wszystkie) knajpki w których Cyborg rozrabiał(.
My oczywiście, w dwie sztuki, stawimy się w każde miejsce w dowolnie zaproponowanym terminiePiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment