Ta, nieważne miejsce Już ja widzę ten entuzjazm w pubie gdzie piwo kosztuje 9 złotych
Warszawa, styczeń, pożegnanie Cyborga
Collapse
X
-
coby zakończyć tę zbędną dyskusję : w tym tyg. macie ode mnie przerwę, ale skoro to ma(ją) być moje pożegnanie(-a), no to chyba ja mogę wymyślać, gdzie idziemy? a że grupa zazwyczaj spontanicznie wyczuwa, że Cyborg chętnie by do jakiejś spelunki poszedł, albo chociaż do knajpki z toaletą na dworze... no cóż! jakoś w zeszłą sobotę daliśmy radę! - to i w przyszłe damy! a może do tego czasu i nowe propozycje się mi zalęgną w głowie...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
-
POŻEGNANIE LIPCOWE
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelSekcjo Warszawska! z racji tego, że niedługo przestanę być imigrantką... tak sobie myślę, że miło by było z Wami wszystkimi się jakoś pożegnać (do czasu następnych warsztatów, giełdy, zlotu)
nie powiem, że obecność obowiązkowa, ale sprawiło by mi ogromną przyjemność spotkanie Was wszystkich
tym razem to już oficjalnie chyba będzie i na pewien czas bliżej niż w promieniu kilkuset kilometrów od Wawy się nie znajdę
propozycja wstępna: 6 lipca (środa), godziny popołudniowe
#over!#Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
6 lipca - pysznie, Proponuję Bar Rybny na końcu Charzykowych na amberkuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseO, a jakiego Amberka u Was leją?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
To chyba to kolejne pożegnanie my będziemy obchodzić nad Bałtykiembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
no tak, kurka wodna, Bury jakąś konkurencyjną imprezę szykuje ponoć od dawien dawna... no to Cyborg jest gotowy się poświęcić i się pożegnać np. ok. 10 lipca... albo tak gdzieś pod koniec w drodze do Trójmiasta
no to słucham (czytam) propozycjiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment