Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Warszawa, styczeń, pożegnanie Cyborga
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, 10 lipca nadal będziemy Cię żegnać w tym samym miejscu, w którym robilibyśmy to 6 lipcaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja ew. 6-go mogę być, pod warunkiem, że nie dostanę urlopu w czwartek - choć nie ukrywam, że wolałbym go dostać. Jeżeli mej woli stanie się zadość, będę nie pił piwa w pociągu (jako, żem już pouczony o zakazie... )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
dla niezorientowanych: Cyborg za każdym (= drugim) razem, kiedy ma zamiar opuścić stolycę zwołuje sabat = urządza pożegnanie...
do tego fajnie by było, gdyby trochę osób się spotkało (nieważny pretekst), więc Cyborg może się w miarę dostosować datowo do żegnających
pożegnanie i tak ma wymiar jedynie formalny, albowiem i tak się przecież wszyscy jeszcze nie raz spotkamy
no więc 6 lipca możemy zrobić wstępne pożegnanieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
powiedział ten, który najbardziej cierpi z powodu cyborgów w Wawie
poza tym, żeby się dobrze pożegnać, trzeba najpierw poćwiczyćLast edited by cyborg_marcel; 2005-06-30, 22:19.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
6 odpada, 10 jeszcze nie wiem czy wróce .
Po powrocie przejrzę temat i jeśli dam radę to oczywiście przyjdę.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Jak bydzie deficyt Warszawioków do pożegnania. to może uzupełnię braki moją skromną osobąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Jak bydzie deficyt Warszawioków do pożegnania. to może uzupełnię braki moją skromną osobą
Comment
-
Comment