Tego to jeszcze nikt nie wie... Nawet Cyborg
Warszawa, styczeń, pożegnanie Cyborga
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelno dobra, proponuję 6 lipca (środa) godz. 18:00
tylko z miejscem może być problemem - czekam na propozycje ogródków, coby Pani Słoniątkowa mogła również przybyćPiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelskoro chcesz pożegnać kogoś, kogo nie witałeś - uprzejmie zapraszam, lubię absurd , a i będziesz miał okazję napić się piwa z częścią doborowego towarzystwa
Comment
-
-
Rozumiem, że stanęło na Powiślu? Od wiosny minęło już sporo czasu; podejrzewam, że przewiny poszły w niepamięć... Tylko czy aby nadal jest tam Ciechanów?
Ja też będę (nie dostałem urlopu ... ale w perspektywie spotkania to jednak ), trochę po 17-tej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
postaram się i ja, aczkolwiek wiem, że innowiercy (= ludzie spoza Forum) wymyślili mi różne zajęcia jutro, postaram się jakoś rozsądnie urwać
zatem do zobaczenia na Powiślu, a jakby co - to chyba wszyscy mają do mnie nr tel kom (poza Mistrzem, który musi przyjść punktualnie, coby kogoś z nas zastać )
do zobaczenia za godzin kilkanaścieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel[...] to chyba wszyscy mają do mnie nr tel kom [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment