Może by zrobić marszobieg - najpierw Manekin, potem powiśle (tutaj pewnie jakaś rezerwacja będzie potrzebna).
Warszawa, styczeń, pożegnanie Cyborga
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
A może, skoro to pożegnanie, to należałoby odwiedzić wszystkie (lub prawie wszystkie) knajpki w których Cyborg rozrabiał Nie wyobrażam sobie by zabrakło tu miejsca dla Madame Teresy i Jej Rybitwybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
hmmm, to chyba trochę niezręczny termin, albowiem to równocześnie Dzień Babci... a babć raczej na piwo nie zabierzemy.
Jak dla mnie 15 w jakąkolwiek sobotę to stanowczo za wcześnie. Mam po południu basenowe obowiązki w stosunku do dziecka i najwcześniej mogę byc dopiero kole 18. Ale wtedy to Wy może już nie będziecie kojarzyć kto jest ktobla bla bla
Comment
-
-
iron napisał(a)
A może, skoro to pożegnanie, to należałoby odwiedzić wszystkie (lub prawie wszystkie) knajpki w których Cyborg rozrabiał Nie wyobrażam sobie by zabrakło tu miejsca dla Madame Teresy i Jej Rybitwy
Pasieka (grzany miodzik na drogę) - potem Ciechanów - potem Rybitwa bo tam można siedzieći siedzieć.
Ja osobiście proponuję godzinę popołudniową. Dla ojców i matek sobota jest jednym z neiwielu dni kiedy mogą się pobawić ze swoimi pociechami.
Proponuję kompromis czyli 17.30 w Pasiece, a potem dla tych którzy tam nie dotrą kontakt telefoniczny.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Problem z tym, że Manekin leży mocno na uboczu całej trasy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Kalifat> spoko, zawsze mogę sporządzić pożegnalną listę (p. temat Cyborg w Wwie)
cóż... aby być konsekwentnym powinniśmy jeszcze skoczyć na Juranda do Hubertusa (pytając się czy jest zanim zostawimy kurtki w szatni...)
Zythum> Manekin musi być, może w końcu uda mi się tam wejść, usiąść, zamówić piwo i je wypić, bo na razie to kilka falstartów zaliczyłam
to może zrobimy tak - jeśli ktoś, tak jak Cyborg, nie ma babć ani dziadków, to może zaczniemy grzecznie w piątek, w sobotę runda finałowa, a w niedzielę poprawiny?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
iron napisał(a)
A może, skoro to pożegnanie, to należałoby odwiedzić wszystkie (lub prawie wszystkie) knajpki w których Cyborg rozrabiał
My oczywiście, w dwie sztuki, stawimy się w każde miejsce w dowolnie zaproponowanym terminiePiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
Comment