Zgodnie z obietnicą nie omieszkam pojawić się na owym spotkanku
Warszawa, styczeń, pożegnanie Cyborga
Collapse
X
-
-
Panie i Panowie! pora temat odświeżyć, aby zapominalskim dać jeszcze szansę...
Grzeber> tylko błagam, przyjdź na dłużej niż 15 minut!
Żą> może byśmy się w końcu zobaczyli?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Grzeber będzie 15 minut i 30 sekund, pasuje
Jak na razie nie mam innych planów na sobotę więc wszystko wskazuje, że będe obacny do końca ( mojego lub jej - imprezy ).pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
Jak na razie nie mam innych planów na sobotę więc wszystko wskazuje, że będe obacny do końca ( mojego lub jej - imprezy ).
wstępne ustalenia więc Pasieka w sobotę, przypominam...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ja idę około 14 na mecz ale myślę, że się on skończy przed 18 , tak więc postramy sie przybyć juz do Pasieki.
Aha i jeszcze jedno knajpa z Ciechanem przy Dworcu Powiśle ma być w sobotę otwarta - sprawdziłemPiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
aha, w kwestii organizacyjnej - "Pasieka" znajduje się przy ul. Freta 7, jeżeli chcecie - Cyborg może wcześniej być gdzieś w okolicy Senatorskiej lub Zamku lub gdziekolwiek, coby wszyscy trafili (a jak nie, to poproszę o znak na tel kom, gdybyście mieli się zgubić)
powyższe nie dotyczy tylko i wyłącznie SłoniątkaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Moje też się nie zmieniły.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Będę około 17:30.
Jakbym pobłądził to się zgłoszę telefonicznie
Comment
-
-
Hannibal napisał(a)
Powinienem być w okolicach 18.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ark> to możemy się umówić na jakieś żarełko wcześniej np.
w takim razie: na Freta od 18.00 rozgrzewka, potem idziemy do Teresy, a potem, gdzie otwarte i nas zechcą
jakby co, kontakt na mój tel kom (chyba wszyscy macie...)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment