Witam! Czy mozna się wkręcić w towarzystwo? Dziś mam poważną rozmowe i chętnie bym to opiła. Tylko nie wiem gdzie się konkretnie spotykacie...I czy będziecie chcieli mnie przyjąć do stolika... Pozdrawiam!
Warszawa, styczeń, pożegnanie Cyborga
Collapse
X
-
Bar "Powiśle" przy stacji PKP Warszawa Powiśle - szczegóły w Piwo Gdzie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perpeWitam! Czy mozna się wkręcić w towarzystwo? Dziś mam poważną rozmowe i chętnie bym to opiła. Tylko nie wiem gdzie się konkretnie spotykacie...I czy będziecie chcieli mnie przyjąć do stolika... Pozdrawiam!Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Jeżeli uda mi się wyjść z pracy. Moja szefowa idzie na urlop i w związku z tym JA mam więcej pracy bo wszystko musi być skończone przed jej urlopemTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelto przynieś zdjęcia - to ostatnio modne wśród ForumowiczówBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Kalifat - ktoś będzie chodził po piwo dla Ciebie
Darku a czy nie powinieneś o tej porze kłaść Jarka spać?Last edited by zythum; 2005-07-06, 14:52.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Oj rany ale się działo. Lista przybyłych nie jest krótka i nie mam siły teraz jej pisać. W każdym razie Jarek pojechał na kolonię i Darek hasał aż miło, Marcelina na kolana brała kogo popadło, piłkarzyki oszukują, zjawił się tajemniczy handlarz bronią (oczywiście z Wrocławia ), Mistrzu robi Wam pranie mózgu przy pomocy Wirtualnej Polski, Słoneczka i Słoniątka się zaokrągliły , Wujcio był ZŁY (ale potem sie rozluźnił bo zrobił to czego mu nie wolno). A w ogóle to było hohohohohohohoTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumOj rany ale się działo. Lista przybyłych nie jest krótka i nie mam siły teraz jej pisać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumMarcelina na kolana brała kogo popadło
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumpiłkarzyki oszukują
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumzjawił się tajemniczy handlarz bronią (oczywiście z Wrocławia
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumA w ogóle to było hohohohohohohoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment