Warszawa, styczeń, pożegnanie Cyborga

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

... które to zaświadczenie zostało stworzone w językach polskim i francuskim oraz streszone po arabsku
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Mistrzu
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2003.08
      • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
      Bułeczki były wyprodukowane przez Piekarnictwo (Wszech)polskie i jako takie rozpowszechniały ideały NORMALNOŚCI ... No powiem, że to naprawdę była
      Dopiero dzisiaj mogę podzielić się moimi przeżyciami z środowego „pożegnania” Cyborga. A przeżyć był co nie miara. Dotarłem na miejsce około 17:15 i od razu miałem problemy z identyfikacją „naszych ludzi” wśród przebywających w lokalu i na zewnątrz klientów. Nie trwało to jednak długo gdyż jedna z siedzących i wyglądająca sympatycznie para (on poważny, ona wesoła) zaczęła oglądać kolekcję wafli . A potem to się już działo, o czym Cyborg i Zythum już donieśli
      Imprezę obfitującą w wiele atrakcji zakończyłem wraz z Maremalim i Heniem gdyż okazało się, że mamy po drodze. A droga była długa i kręta, bo 40 min. czekaliśmy na autobus, potem tym autobusem zwiedziliśmy chyba całą prawobrzeżną Warszawę lądując w końcu na Zaciszu. Po piwnych zakupach i hot dogu na Statoil już taksówką dojechałem do domu. Żona twierdzi, że była wtedy za pięć pierwsza ale ona chyba nie zna się na zegarku.
      Fotek jest w sumie 123, do powstania których walnie przyczyniła się Marcelina mimo, że parę razy robiła zdjęcia nie zdejmując przykrywki z obiektywu. Dzięki nim dowiedziałem się do czego posłużył but Cyborga i który fragment Zythuma smakował krwiożerczej bułeczce najbardziej.
      Attached Files

Comment

• Mistrzu
        • 2003.08
        • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
        ...Hitem wieczoru była dyskusja na temat kto jest lepszym fachowcem czy facet czy kobieta ginekolog, najzabawniejsze było to, że do swoich racji chcieli przekonać Ci którzy nigdy nie korzystali osobiście z usług ginekologa...
        Wiesz co Maremali, mój znajomy mówi tak "nie trzeba być chorym na AIDS by się na tym znać a nawet starać się to leczyć”
        A hitów było niemało a wśród nich: prezentacja startych kolan Cyborga, stoicka, niewzruszona postawa ARKa przez całą imprezę, grzeczne, po napojeniu wodą gazowaną, opuszczenie imprezy przez Słoneczko, gdy Słoniątko dalej zalewał trąbę, harcerski chlebaczek, z którym Dkrasnodębski nie rozstawał się prawdopodobnie nawet w Toy Toyu, goła klata Zythuma i jego próba zmuszenia kolegi do inhalowania się butem Cyborga ...

Comment

• dkrasnodebski
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
          A hitów było niemało a wśród nich: prezentacja startych kolan Cyborga, stoicka, niewzruszona postawa ARKa przez całą imprezę, grzeczne, po napojeniu wodą gazowaną, opuszczenie imprezy przez Słoneczko, gdy Słoniątko dalej zalewał trąbę, harcerski chlebaczek, z którym Dkrasnodębski nie rozstawał się prawdopodobnie nawet w Toy Toyu, goła klata Zythuma i jego próba zmuszenia kolegi do inhalowania się butem Cyborga ...
          Nie bardzo wiem gdzie tu hity. To przecież była NORMALNOŚĆ
          Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• cyborg_marcel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 3467

grzeczne, po napojeniu wodą gazowaną, opuszczenie imprezy przez Słoneczko, gdy Słoniątko dalej zalewał trąbę
            no, ja tam widziałam Słoneczko z piwem w dłoni i w ustach (za zaleceniem pana doktora Forumowicza zresztą)

ps. jeszcze pojawiła się teoria o spowalnianiu czasu i zaburzaniu czasoprzestrzeni przez Cyborga
            Last edited by cyborg_marcel; 2005-07-08, 11:44.

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Mistrzu
              • 2003.08
              • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
              ps. jeszcze pojawiła się teoria o spowalnianiu czasu i zaburzaniu czasoprzestrzeni przez Cyborga
              To nie teoria! Będąc sceptykiem poszedłem do lokalu gdzie graliście w piłkarzyki zobaczyć to zjawisko i je nawet sfotografowałem
              Last edited by Mistrzu; 2005-07-08, 11:55.

Comment

• sloniatko
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.02
                • 1014

To nie teoria! Będąc sceptykiem poszedłem do lokalu gdzie graliście w piłkarzyki zobaczyć to zjawisko i je nawet sfotografowałem
                To fakt piłeczka stawała a w tym czasie Cyborg bramki strzelał
                Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą

Comment

• Mistrzu
                  • 2003.08
                  • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko
                  To fakt piłeczka stawała a w tym czasie Cyborg bramki strzelał
                  A Słoniątko niczego się nie spodziewając śmiał się triumfująco.
                  A poniżej dowód.
                  Zythum wskazuje miejsce, w którym do zjawiska załamania czasoprzestrzeni właśnie doszło, Cyborg załamuje czas i przestrzeń, Maremali pije Ciechana sądząc naiwnie, że kontroluje upływ czasu, Wujcio zaś stara się jak może obronić bramkę lecz w tej sytuacji jest to bezsensu.
                  Attached Files

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

W każdym razie Jarek pojechał na kolonię i Darek hasał aż miło, Marcelina na kolana brała kogo popadło
                    czyli Zythuma
                    Attached Files

Comment

• cyborg_marcel
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 3467

W każdym razie Jarek pojechał na kolonię i Darek hasał aż miło
                      w pojedynkę i w podgrupach
                      Attached Files

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

Mistrzowi> podziękowania za sprzęt

Dalsza część relacji fotograficznej jutro, albowiem zmęczonam wielce.

Comment

• cyborg_marcel
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.03
                          • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
                          Szymon – handlarz bronią oraz Henio terrorysta z Syrii.
                          oraz Wujcio w lepszym nastroju
                          Attached Files

Comment

• cyborg_marcel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 3467

Zamyślone Słoneczko przed zachodem słońca
                            Attached Files

Comment

• cyborg_marcel
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 3467

Wiecznie uciekający przed foto Mistrzu (pierwszy od prawej) w trakcie ważkiej dyskusji na tematy obronne z Szymonem i Maremalim.
                              Attached Files

Comment

• emes
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.08
                                • 4275

Jak na wynikający z tematu styczeń, to całkiem ciepło było wnioskując ze zdjęć
                                Last edited by emes; 2005-07-26, 22:00.

Comment

Przetwarzanie...
                                X