Chętni na ale tzw. dochodzący niech piszą na PW, podam nr komórki abyśmy mogli się znaleźć po ew. zmianie lokalizacji
29-30.01 - kangurpl w W-wie
Collapse
X
-
Nie umawiałem się, ale wszystko zależy od tego czy PKP dostarczy mnie planowo na miejsce.
Ahumba musi o 18 wybyć się do roboty. A dawno z nim nie piłem
Jakby co to będę dzwonił.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkMnie raczej nie będzie niestety...Comment
-
Za chwilę wyruszam i melduję się na Powiślu
A ten w drutach to nie jaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Wygląda na to, że my będziemy trochę (a może nawet znacznie) później. Moja nieuwaga spowodowała, że zapomniałam zdezynfekować fermentor. Przypomniałam sobie w tej chwili. Okres dezynfekcji, płukanie - potrwa to trochę. Potem jeszcze studzenie brzeczki - przed 19:00 nie wyrobimy się z pewnością
Comment
-
Służba nie drużba.
Musiałem opuścić towarzystwo.
Okazało się, że Powiśle czynne dopiero od osiemnastej. W związku z tym ekipa w składzie Kangur, Sopista, Slavoy, Ark i Ahumba udali się na dworzec zachodni celem spożycia łódzkiego. Tam dołączył Piecia.
Niestety ja już po pierwszym udałem się na z góry upatrzone pozycje.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
i ja opusciłem towarzystwo, na Powislu dołączyli Grzeber, Kalifat, Małażonka, Iron i Wujcio.
Impreza się rozkręca a piwko się leje. Kangur musi częściej do nas wpadaćKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!