W sobotę 29.I.2005 w Opolu w Dworku o godzinie 19.00 odbędzie się spotkanie forumowe. Wszystkich zapraszam serdecznie.
Piwko w Opolu
Collapse
X
-
Piwko w Opolu
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak
-
-
A jak tam dojść?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Piechotą ul. Studzienna za olbrzymim budynkiem PZU.
A co przyjdziesz Naczelny?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Na Oławę, Brzeg, Opole. Potem ulicą Wrocławską, skręcić w pobliżu cmentarza i ZUSu w Nysy Łużyckiej tj. w lewo potem dojść do ronda, skręcić na prawo, prosto Książąt Opolskich, która cudownie zmienia się w Krakowską, potem przy Pl. Wolności wejść w małą uliczkę przy tzw. "Co nieco" (nie wiem czy dobrze napisałam). Uliczka brukowano-asfaltowa dojść do takiego małego lokaliku na górce i jesteś. Zacznij już iść Kudłaty bo się spóźnisz.
I nie zaśmiecać mi tematu!!!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Mnie, znowu nie będzie, a szkoda!
A droga jest bardzo prosta, z dworca w Opolu idziesz do centrum prosto ulicą Krakowską i skręcasz w prawo koło budynku PZU i już cię wita Dworek szyldami Piasta, Okocimia i Carlsberga!
Łups, się spóźniłem!
ART, skasuj to, proszę!Last edited by Sven; 2005-01-27, 19:28.Celia, cerevisia et conventus.
Comment
-
-
To może nieco rozjaśni mi sprawę...
ART, to jest tam, gdzieśmy kiedyś po powitaniu lata w Łubnianach nasiadywali?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNa Oławę, Brzeg, Opole. Potem ulicą Wrocławską, skręcić w pobliżu cmentarza i ZUSu w Nysy Łużyckiej tj. w lewo potem dojść do ronda, skręcić na prawo, prosto Książąt Opolskich, która cudownie zmienia się w Krakowską, potem przy Pl. Wolności wejść w małą uliczkę przy tzw. "Co nieco" (nie wiem czy dobrze napisałam). Uliczka brukowano-asfaltowa dojść do takiego małego lokaliku na górce i jesteś. Zacznij już iść Kudłaty bo się spóźnisz.
I nie zaśmiecać mi tematu!!!
Nazw wszystkich ulic i knajp nie znam bo nie łazikuję.
Podaj Maggyk trochę jaśniej jak trafić w ten lokal
Może uda mi się wyrwać na chwilę...
Comment
-
-
Wielki budynek PZU przy ul. Ozimskiej-punkt orientacyjny. Od ulicy Ozimskiej na były Cytrusek można dojść taką małą uliczką nazwy nie kojarzę. Zaraz za budynkiem PZU jest taki mały budyneczek (idziesz cały czas aslfaltowo-brukowaną uliczką). Koło tego znajduję się Liga Kobiet Polskich (duży biały budynek) czy cosik w tym stylu. Kojarzysz?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Kurka, chyba mówisz o ulicy Stefanii Sempołowskiej, dobrze trawię?
Tak w trójkącie pomiędzy budynkiem ZUS a placem (dawniej) Czerwonej pfu... Armii i kina Odra?
Koło dawnej hali gimnastycznej klubu "Zryw" i jednocześnie SP z placu Thelmanna (dziś tam szyby zieją wybitymi dziurami)?
Comment
-
-
Bingo. A budynek jest US a nie ZUSŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Słusznie , to "Z" przypięło się siłą populaności tej instytucji w ostatnich miesiącach.
Rezerwuję sobie wypad w owym czasiu do Dworku, ale bez zobowiązań. Nie wiem jak mi się ułożą tematy w ostatnich dniach tygodnia.
Mam nadzieję że "do spotkania" !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikTo może nieco rozjaśni mi sprawę...
ART, to jest tam, gdzieśmy kiedyś po powitaniu lata w Łubnianach nasiadywali?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ci co chcą przyjść - to niechaj przybywają punktualnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No i oprócz mnie i Arta z forum był jeszcze Bakłażanek - ale ja się nie poddam, kiedyś przyjdzie więcej osóbLast edited by Maggyk; 2005-01-30, 15:01.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment