Piwko w Opolu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Opolski, Black IPA
    ART
    Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"

To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...
    2025-01-05, 00:18
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • ART
    Zaczyn, Chlebeer New Zealand Pale Ale
    ART
    Zakupione z beczki do buteleczki w Czyste i złote w Opolu. 4,9 alk. Styl jak w nazwie. Bardzo dobry ejlik. Opalizujący, jasno bursztynowy kolor, piana zwarta biała, aromat delikatne cytrusy, marakuja, goryczka zaznaczona, zaokrąglona, dobra. Godne polenia....
    2024-02-16, 17:35
  • pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
    pebejot
    Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
    Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
    Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
    Jest...
    2024-01-06, 21:27
  • baklazanek
    Kto był dzisiaj w Opolu?
    baklazanek
    Mam takie dziwne pytanie. Dzisiaj w Opolu na skrzyżowaniu ulic Witosa z Częstochowską koło pizzeri widziałem kogoś w forumowej koszulce. Osoba ta poruszała się srebrnym samochodem, chyba Hyundajem. Początek rejestracji to SR. Można wiedzieć kto to był Gościł w Opolu i nie wpadł na piwo.
    2004-10-25, 19:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...