niestety tym razem ja nie dam rady na 1 z hakiem wstać i lecieć na pociąg. za dużo mi weekendów odpadło i mam potworne zaległości
Piwko w Opolu
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysiuJakby mnie zniosło z kursu Tychy - Wrocław - Świdnica, to dołączę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
doświadczonym piwowarem co prawda jeszcze nie jestem ale chętnie na spotkanie się piszę i wspomogę tym co wiem. proponuję piątek i/lub sobotę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Na razie wypoczywam po zlocie, ale z pewnością w weekend już nie wytrzymam i odwiedzę z miłą chęcią jakiś opolski lokal. Jakieś konkretne propozycje?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
piątek
propozycja jest jak zwykle tendencyjna - ogródek Namysłowa pod Ratuszem od godz. 18.00 - w razie czego mój telefon to 501 334 290 gdybyśmy ze względów pogodowych tudzież innych mieli przenieść się w cieplejsze/zadaszone miejsce (Zagłoba tudzież Dworek tudzież... Staromiejska )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
mam nadzieję że odczytałeś moją wiadomość i się uda spotkać. w razie czego mój telefon znasz. Liczę na to, że go usłyszę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment