Harcerki były w " Hard Rock "...
Ja wyszedłem 15 minut póżniej i cudem wróciłem do domu na czas ( chyba szwagier przyjechał ? )
eee... sądząc po telekonferencji to było miło i spokojnie - żadnych harcerek w pobliżu to po co ja się z Wami łączyłam? żadnych skandali , ani nic
za ostatnich klientów!
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
eee... sądząc po telekonferencji to było miło i spokojnie - żadnych harcerek w pobliżu to po co ja się z Wami łączyłam? żadnych skandali , ani nic
za ostatnich klientów!
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
To jest książeczka :
( aut. :P. K. Sczepanka )
Tytuł :Alfons Wieczorek 1916 - 1997 r. / Malarz Domowiny Plessia.
( wyd. PK - SILESIANA - TYCHY )
Dotyczy jego życia i Ziemi Śląskiej ( herby też ), są w niej zawarte motywy Browarów Tyskich .
Jeden motyw masz - patrz karta pocztowa - którą otrzymałeś 15 / 01 b.r. w TBK.
Tą pozycję i inne tego autora możesz otrzymać przy kościołach / G. Śląsk lub u " św. Jacka " - polecam,
jeśli się tym interesujesz ( w przygotowaniu biogr. Kiss'a ).
Sekcja " g.śląska " czeka na Twoją propozycję ( wystarczy hasło ) organizacji spotkania przy Porterze w miesiącu marcu,
aby podtrzymać tradycję, jak to wcześniej bywało i żeby się głupio nie gadało - hej !
Sekcja " g.śląska " czeka na Twoją propozycję ( wystarczy hasło ) organizacji spotkania przy Porterze w miesiącu marcu,
aby podtrzymać tradycję, jak to wcześniej bywało i żeby się głupio nie gadało - hej !
Niby dlaczego ja?
Pomyślimy i coś zapodamy
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment