To wpadnij na jednego o 17-tej... dla Ciebie to będzie na 15.30 . A mogę mieć ze sobą coś ciekawego, więc warto przybyć
11 luty ' 05 / piątek / - EURO PUB Chorzów - " ostatnie pytania... "
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Niestety z przyczyn odemnie niezależnych nie mogłem przybyć.Mało tego przybyło mi za to malowanie 5 pomieszczeń.
Zaczynam kochać swoje mieszkanieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Testowaliśmy tego portera i już nie mam żadnych wątpliwości – to jest Boss.
Spotkanie w małym gronie, ale za to bogate w wymianę myśli i piwa
Aldacha zastąpił, po jego wyjściu, Doodeck, tak że było nas prawie cały czas, 3 sztuki. Kończyliśmy późno, panie w Euro Pubie musiały czekać na nasze wyjście, żeby zamknąć lokal. Po drodze wstąpiliśmy jeszcze na moment do innej knajpki. Ale wszystko co miłe ponoć się kończy. I potem czekało mnie jeszcze drałowanie na piechotę do domu bo autobus ostatni mi zwiał.
Ale to chyba dzięki temu spacerkowi dziś nie odczuwam skutków wczorajszego.
Teraz tylko się zastanawiam, jak do siebie dotarł Ziomek, bo jemu też autobus uciekł.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
To ja poproszę o opis kto jest kto, bo z trzech obecnych na zdjęciu dżentelmenów znam tylko Adama16
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo ja poproszę o opis kto jest kto, bo z trzech obecnych na zdjęciu dżentelmenów znam tylko Adama16
Zaś ten z prawej to ten trzeci dżentelmen - już chyba wszystko wiadomo ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo ja poproszę o opis kto jest kto, bo z trzech obecnych na zdjęciu dżentelmenów znam tylko Adama16Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2...Tylko gdzie te meloniki i harcerki ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Ale ułatwiłeś sprawę - mogli przecież trochę pomyśleć !?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Harcerki były w " Hard Rock "...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Ja wyszedłem 15 minut póżniej i cudem wróciłem do domu na czas ( chyba szwagier przyjechał ? )Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment