Czekaliśmy, czekaliśmy i się doczekaliśmy narodzin małego pepesza (dwa tygodnie po terminie) ! I z tej okazji proponuję spotkać się w najbliższą sobotę np. w Gdyni na lanym Brok'u o godzinie 18,00 (knajpa zwie się "Cooler Beach Club" i jest zlokalizowana na plaży miejskiej) i wypić za zdrowie szczęśliwych rodziców oraz za chłopca (pepesz jak się nazywa chłopczyk, tego mi nie napisałeś?).
Pępkowe Pepesza w Gdyni (12.II.)
Collapse
X
-
[QUOTE=abernacka]Czekaliśmy, czekaliśmy i się doczekaliśmy narodzin małego pepesza (dwa tygodnie po terminie) !QUOTE]
2 tygodnie po terminie bardzo fajne ludzie się rodzą (np. ja)
Wszystkiego naj dla świeżo upieczonych rodziców, bo rozumiem, że Pepesz sam nie rodził
-
-
Zdrowie przyszłego Browarowicza i Jego Rodziców pije urodzony 2 tygodnie po terminie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
NIestety osobiście nie dam rady pogratulować rodzicom i małemu pepeszowi (oj taki mały to się też namęczy) przyjścia na świat. Tak więc wirtualne - aby rósł w siłę i żył dostatnioTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Tendencja słuszna się zarysowuje. Trzeba tylko będzie pomyśleć o forumowych żłobkach i przedszkolach w ramach forumowych imprez. Gratuluję Pepesz!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jakby nam sie znudził Brok może wybierzemy się do "Klubokawiarni" ul.Bema (przy Urzędzie Miasta). Serwują tam z kija Ambera: "Żywe", "Red -niefiltrowany" plus coś jeszcze.
Comment
-
-
W związku z niemożnością skontaktowania się z szanownym Simonem w sprawie rezerwacji stolika w "Klubokawiarni" nasuwa się pytanie, ‘Co robimy i gdzie idziemy?'. Czekam na wasze propozycje, jutro jest sobota i zgodnie z Trójmiejskim obyczajem trzeba gdzieś się stuknąć kufelkami.Last edited by abernacka; 2005-02-11, 19:50.
Comment
-
-
Po konsultacjach poczynionych drogą elektroniczną ze szczęśliwym ojcem Pepeszem ustaliliśmy, co następuje. Spotykamy się całą zwartą grupą na peronie Gdynia- Wzgórze Św. Maksymiliana (dawniej Wzgórze Nowotki) o godzinie 17,30 i z stamtąd zaczynamy nasze tourne po knajpach. Może być?
Comment
-
-
Dzisiejsze nasze spotkanie niestety szybko musieliśmy zakończyć ( niektórzy z nas jadą do Szczecina, Ciechocinka a jeszcze inni na egzaminy ). Wypiliśmy za zdrowie ( w składzie Makaron, Alicja, Piotrrat, ja i oczywiście pan pepesz) małego Łukasza oraz za szczęśliwych rodziców po kufelku niefiltrowanym Red'zie oraz Koźlaczku z Ambera w "Klubokawiarni" a przy okazji wymieniliśmy się piwkami (Zodiak, Fortuna oraz domowe Czujnika oraz Pepesza).
Comment
-
Comment