Opole, 11.II.2005 - zapraszam na ...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23926

Opole, 11.II.2005 - zapraszam na ...

powstał taki dziki plan m.in. w mej głowie aby spotkać się w Artystycznej (tyły Teatru Kochanowskiego) o 19.30:
    Przybycie obiecał na razie żelazny skład: Maggyk, ART & Okamżik

============
    wcześniej jednak - bo ok. 18 - jeśli tylko ktoś się do mnie przyłączy - proponuję zajrzeć wspólnie do owianej legendami Staromiejskiej - i sprawdzić czy obecnie nie leją tam przypadkiem czegoś odmiennego od wspaniałego Tyskiego, niedoścignionego Żywca czy może jeszcze jakiegoś innego najprawdopodobniej najlepszego piwa na świecie. proszę jednak o informację w tym temacie albo na tel 501 334 290 samemu nie będzie mi się chciało siedzieć na piwie.

============

niezależnie od propozcji staromiejskiej zapraszam na 19.30 do Artystycznej. w barze niestety tylko Okocim (małym pocieszeniem jest butelkowy O.K. Beer). No cóż - Opole to w końcu miasto wojewódzkie

no to do wieczora!
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23926

HAHA! Żałujcie dziady borowe! Staromieja to jest coś! Klimatycznie z pogranicza **** - niestety bez arii operowych i podobnych artyzmów ale beczkowe Głubczyce, świeżutki Namysłów... Tak więc dla przyjezdnych mamy wreszcie atrakcję

W Artystycznej ceny poszły w górę o 20 gr z czego zapewne sfinansowano nowy nabytek w postaci drugiego barmana Lubię to miejsce ale wczoraj to było przegięcie jeśi chodzi o że tak to ujmę - "higienę" toaletową.

Wyrwalismy się w miarę szybko do Dworku - gdzie do Okocimia, Książa i Carlsberga dodano beczkowego Harnasia. tym razem przy barze przeprowadzaliśmy kontrolę sprzedaży piwa
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• slado
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.07
      • 1072

Dopiero o 21:00 w sobotę dopełzłem do domu po ciężkim dniu spędzonym w pracy. Nie było mowy o sile która zmusiłaby mnie do wypadu dalej niż kilka metrów od mego łoża do spania.
      Last edited by slado; 2005-02-13, 13:33.

Comment

Przetwarzanie...
      X