Jesli wszystko przebiegnie zgodnie z planem (i nie spoznie sie na samolot po spotkaniu z Sekcja Warszawska...) powinienem byc w CK Browarze miedzy 19-sta a 20-sta. Na kogo z Szanownych Kolegow z Sekcji Krakowskiej moge liczyc?
19/2/05 CK Browar?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Może trzebaby jakieś miejsca w knajpach porezerwować? Krakowiaki, co Wy na to? Bo ładnych parę osób nas będzie na giełdeczce, liczę na jakieś oprowadzanko
A do 19.00 napewno dotrwamy, najwyżej z drzemką w międzyczasie
Comment
-
-
Odzew nie bede ukrywal przeszedl moje najsmielsze oczekiwania Juz sie ciesze na spotkanie.Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Zostajemy przy "CK Browarze", czy sa jakies inne propozycje?Popieraj małe browary!!!
Comment
-
-
Polecialem do d... Samolot LOTu ma awarie i poleci (podobno). jutro. A moglem leciec Finnair do Warszawy za $200 mniej... Mea culpa. Napisze jutro co sie dzieje.Popieraj małe browary!!!
Comment
-
-
Czy ktos z Sekcji Krakowskiej jest dzis dostepny? Bede w pubie "Pod Strzecha" na rogu Dlugiej i Pedzichowa po 20-stej.Popieraj małe browary!!!
Comment
-
-
wielkie SORRY, za brak odzewu i nie stawienie się naszej sekcji. wczoraj odprawialiśmy z bahtolem i nitką ARTa z przyległością , Marusię, Slavoya i Mareksa. a potem (przynajmniej ja ciut trzeźwialem po 2 dniach ostrego picia.
może następnym razem, albo w innych okolicznościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesARTa z przyległością
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas, a w szczególności Nitce i Bahtolowi za przechowanie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTwój banan już nie jest prosty
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas, a w szczególności Nitce i Bahtolowi za przechowanie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Drogi Maggyku
Masz szczęście, że jesteś nowy na naszym forum bo inaczej mogłabyś narazić się na atak bananów (zarówno prostych jak i krzywych) za dwa posty umieszczone w nieadekwatnym temaciebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
O kurcze, no i naraziłem się Szarej Adminiscjencji
To teraz ja czekam na bananybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment