Dziś raczej na chwilkę wpadamy z Abernackimi na Porterka z Bossa ,kole 18:00.Kangurku mam nadzieję,ze dojedziecie/dojedziesz.
Szczecin,Pub Propaganda 13.02.05
Collapse
X
-
Wielkie dzięki za sympatyczne spotkanie z sekcją szczecińską przy doskonałym lanym Boss'ie! Dzięki wam zapomnieliśmy o sprawie, w której do was przyjechaliśmy! Do zobaczenia już w kwietniu! WaszeLast edited by abernacka; 2005-02-15, 17:19.Comment
-
Również dzięki za spotkanko,za możność wypicia Porterka w miłym towarzystwie.Co poniektórzy pili nawet "zepsutego" Bosmana.
Abernacka/i Dzięki za dowiezienie znakomitych piwek.Niedługo czas na degustację,zdrówko powróciło.Do zobaczonka niebawemLast edited by Pogoniarz; 2005-02-15, 18:01.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
miło musiało być, bo po raz pierwszy słyszałam, żeby Pogoniarz był milczący w czasie telekonferencji tylko Abernacka się udzielał i tłumaczył wszystko pomiędzy Wybrzeżem a stolycą
a za te wszystkie obietnice i życzenia, Wasze zdrowie, chłopaki!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelmiło musiało być, bo po raz pierwszy słyszałam, żeby Pogoniarz był milczący w czasie telekonferencji tylko Abernacka się udzielał i tłumaczył wszystko pomiędzy Wybrzeżem a stolycą
a za te wszystkie obietnice i życzenia, Wasze zdrowie, chłopaki!
Na Wybrzeże nie dotarliśmy i nie zamierzaliśmy,zostaliśmy na Pomorzu i to Zachodnim
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
który z Was, co trzymał - nie wnikam byliście w poblizu morza, więc to dla mnie jest wybrzeże ważne, że było mi niezwykle miło usłyszeć Was i te Wasze piwne obietniceCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel(...) byliście w poblizu morza, więc to dla mnie jest wybrzeże (...)Comment
-
kurde! ale w porównaniu do mnie, to Wy nad samym morzem jesteście! i nie sprzeczać się, jeśli zbliżająca się inspekcja ma przebiec bezboleśnie
i tak Was lubięCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelkurde! ale w porównaniu do mnie, to Wy nad samym morzem jesteście! i nie sprzeczać się, jeśli zbliżająca się inspekcja ma przebiec bezboleśnie
i tak Was lubię
Też Cię lubimyLast edited by Pogoniarz; 2005-02-15, 20:24.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel..., jeśli zbliżająca się inspekcja ma przebiec bezboleśnie...
Można mu np. piwo zabrać no chyba że to miałoby byc jakieś znęcanie się fizyczne?
Ale może to też byłoby ciekawe? Może odkryję w sobie jakąś nutkę sadyzmuŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Comment