Napisano Ci Darku chyba wyraźnie - tamtej kaszanki już nie będzie!!! i nie ma to nic wspólnego z zimą. Masz jak Żą problemy z przyjęciem prostych informacji?
Ale mam za to i dobrą nowinę - ja będę (oczywiście razem z Asią)
No niech już będzie.
Jak nie ma kaszanki to zjem Was
Wiesz, jeżeli dkrasnodębski przyjdzie z Jarkiem (lat 12) to na pewno sam Iron i Małażonka nie wystarczą. Musisz liczyć się z tym, że zostaniesz choć napoczęty
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Myślę, że o tej porze, to Jarek lat 12 będzie już smacznie spał...
Obawiam się że Jarek nie ma tego w zwyczaju, jednakże z racji nałożonego na niego szłabanu dzisiejszego wieczora będę sam. Dla tych co tęsknią za Jarkiem dobra wiadomość - jedzie ze mną do Białej
Wracając do konsumpcji to chyba wezmę ze sobą jakieś słoiczki i na miejscu zrobi się weki z tych których nie dam rady całych zjeść a będą mi szczególnie smakować, tak co by i Jarek trochę spróbował.
Mi się wydaje, że na zewnątrz może być fajnie ale jestem starsznym zmarżluchem i długo nie wytrzymam na zewnątrz. Słyszałam też, że w środku jest bardzo mało miejsca. Ktoś jest bardziej poinformowany? Pozdrawiam i do zoba
Słyszałam też, że w środku jest bardzo mało miejsca. Ktoś jest bardziej poinformowany? Pozdrawiam i do zoba
Byłem tam już tyle razy i ilość miejsca niekoniecznie miała znaczenie
Ważna atmosfera i Towarzystwo. Zaraz Żona-Taxi kończy zajęcia i będziemy się zbierać.
No ja już wróciłem.
Dawno już tyle osób nie było.
Nawet i kobitek sporo było:
Żona-Taxi, akseinga z córką, Małażonka, CyborgMarcel, perpe.
Poza tym (może nikogo nie pominę):
Arcy, Slavoy, Iron, Zythum, DKrasnodębski (sam), Maremali z kolegą, Piecia, Grzeber, Ahumba.
Siedzielim na dworzu, piwo pilim i nie zmarzlim
Przed chwilą rozmawiałam ze Slavoyem. Króluje natka pietruszki, Jarek lat 12 (ponoć z Olą lat 10) i wybieraja się zaraz wprawdzie nie na dyskotekę klas I-III, ale za to na dyskoteke pana Dżeka
Comment