Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akszeinga
środa lub czwartek, Wawa, 1 lub 2 beczkowe?
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Puk, puk, P U K K K K !!!
Marcelino prosimy ustosunkować się do n.z.* tekstu:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbajeśli tylko marcela się odezwie jutro i wybierze coś z propozycji lub sama cuś zarządzi
* n.z. - niżej zaprezentowanegobla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciazarówno czwartek jak i piątek odpowiada mi jak najbardziej....czekamy na szczegóły
Jest w drodze do kompa, aby zpoznać się z naszymi propozycjami i ustalić termin.
No to czekamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Droga Cyborgowi nieco się wydłużyła (z powodu strajku pracowników TP), ale podobno wracając do domu późnym wieczorem ma zajrzeć na "Centrala" do kafejki netowej.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Niestety nie zajrzy, ale mam przekazać iż oficjalny i ostateczny plan jest następujący:
czwartek o 18:00, piątek o 18:30 na mało zadymionym powiślu.
Ahumbę taniec brzucha nadal obowiązuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalAle ten czwartek i piątek to alternatywa, czy koniunkcja?
Ja najprawdopodobniej będę tylko w piątek.
Comment
-
-
Bezapelacynie piszę się na piątek i.... niestety muszę zmartwić Wasze wątroby - również na sobotę. Będzie wizytacja z Wrocławia. Obecność obowiązkowa pod sankcjami moderatorskimi
PS
(a diabli wiedzą, może i dziś też...)Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Dwóch posiedzeń to ja nie wytrzymam (finansowo), toteż piszę się na piątek, jako dzień luźniejszy od różnych zajęć.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyDwóch posiedzeń to ja nie wytrzymam (finansowo), toteż piszę się na piątek, jako dzień luźniejszy od różnych zajęć.
Taniec pingwina na szkle lub taniec brzucha w moim wykonaniu TYLKO dzisiajWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment