Jeszcze chciałbym podnieść jedną kwestię.
Czy nadal będziemy "chodzić na 1 lub 2 Beczkowe" również do innych knajp?
A może w Honoratce również serwują piwo z Ciechanowa?
Ale ja przecież nic nie mówiłem o tym, że zależy mi szczególnie na Belfaście.
Zrobiłem tylko uwagę, że tamat, w którym piszemy nie bardzo już pasuje do obecnych spotkań. To wszystko.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Zrobiłem tylko uwagę, że tamat, w którym piszemy nie bardzo już pasuje do obecnych spotkań. To wszystko.
Nie ważne, czy pasuje - ważne, że ogólnie przyjęte bedzie, że ten temat bedzie oznaczał wszystkie dni tygodnia, a że beczkowe, to sie wie To tak jak temat "Wrocław, piatek, sobota", a czwartki tez tam czasem figurują. I poniedziałki... itp.
A Marusia napisała to specjalnie oddzielnie, bo chciała podkreślić, iż nie jest do końca pewna, CZY TO WAŻNIE JEST CZY NIE.
Znacie ten wyjątek ??
A szkoda.
hihihihi
Wprawdzie odnosi się on... ale popieram kobitkę, moja płeć...
więc Wam nie powiem, moje drogie samczyki, o !!!!
W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).
Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...
Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.
Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z Profesji Mówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
Wielokran z ok. 30 pipami, mają tutaj lane m.in. piwa ze swojego nowopowstałego za ścianą browarku - Imperial Brygghus. W zestawie kranowym są dwie brytyjskie pompy na ejle.
Lokal ma trochę dziwaczny klimat - główna sala stylizowana na angielski pub, więc ciemne drewno, przygaszone...
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
Comment