z racji sprzyjających warunków pogodowych i w ogóle, pragnę zaproponować tak np. ok. 18.00 na Powiślu jakieś małe w środę lub czwartek - co Szanowni Państwo na to? hę?
środa lub czwartek, Wawa, 1 lub 2 beczkowe?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelz racji sprzyjających warunków pogodowych i w ogóle, pragnę zaproponować tak np. ok. 18.00 na Powiślu jakieś małe w środę lub czwartek - co Szanowni Państwo na to? hę?
Czy jest to drugie z serii planowanych dwudziestu kilku Twoich warszawskich pożegnań?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
znaczy się po jednym pożegnaniu na każdy rok mego istnienia?
nie... stwierdziłam, że 1. skoro mam blisko, 2. pochodzę z miasta prężnej sekcji, to po prostu dobrze byłoby się spotkać, zanim znajdzie się jakiś poważniejszy pretekst lub powódCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelno Hannibal... nie dość, że ostatnio na Juranda nie dotarłeś, to teraz jeszcze jakieś nowe wymówki wymyślasz
A o co chodzi z tym Jurandem?"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
jak mnie ucho nie rozłoży (prawdopodobnie mam zapalenie lewego) to się zameldujęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
4. to może ja, ale jeszcze nie wiem na pewno - 18 to dość wczesna pora i musiałbym uderzyć prosto z biura. Znowu będą żarty na temat mojej roboczej koszuli...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
I nie ucho mnie wyeliminowało, ale RR 192/112.
Teraz dochodzę do siebie i mam nadzieję, że mój organizm takie głupie wyskoki na ten rok wyczerpał.
Chociaż w sobotę będę się bał wybrać na spotkanie z gambrynusemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment