A ja najwcześniej dam radę doczłapać na 20 i to też przy bardzo sprzyjających wiatrach. Tak więc jeżeli zaczekacie na mnie chwilkę to się deklaruję.
środa lub czwartek, Wawa, 1 lub 2 beczkowe?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelpokaż mi go, a może da się przekonaćOstatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2005-02-23, 19:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiOn już dał się przekonać. Dzięki temu dotrę nawet na 19.45; tylko czy ktoś tam jeszcze będzie?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceloZythum> e tam! jakbyśmy wszyscy wyszli i i Ty byś musiał za nami podreptaćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
taaaak, ta impreza od początku miała marne szanse na powodzenie
Własnie zaesemesił do mnie Cyborg z prośbą, żebym przekazała na forum, że powaliła ją gorączka, grypa i coś tam jeszcze, dogorywa w wyrze, więc nie pojawi się dziś na piwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiataaaak, ta impreza od początku miała marne szanse na powodzenie
Własnie zaesemesił do mnie Cyborg z prośbą, żebym przekazała na forum, że powaliła ją gorączka, grypa i coś tam jeszcze, dogorywa w wyrze, więc nie pojawi się dziś na piwie.
Na chorobę najlepsze jest piwko w miłym towarzystwiePiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiataaaak, ta impreza od początku miała marne szanse na powodzenie
[...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Najgorsze jest to ,że musi jak najszybciej zakupić bilet do 3miasta(wiadomo zawsze taniej).Zdrowiej Cyborgu
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
ech, życie... próbowałam nawet w jeden dzień się podleczyć Zlatym Bażantem i nic
ze spotkaniem 9/10 marca jeszcze nic pewnego z racji tego, że niektórzy będą się szykować do Świdnicy, a ja chciałabym się dokurować z dala od dymu i toi-toi'ówCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment