Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akszeinga
środa lub czwartek, Wawa, 1 lub 2 beczkowe?
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Uff dobrze, że zajrzałem do tego tematu. Trzeba być teraz w sekcji warszawsko-podwarszawskiej bardzo czujnym bo info o spotkaniu może znaleźć się w jakimkolwiek temacie
Mam nadzieję, że chodzi o czwartek 21.04To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jeśli w czwartek, to ja tym razem odpadam. Ale duchem będę z Wami.
I może załóżmy nowy, stały temat spotkaniowy (bo ten ma trochę mylący tytuł)?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJeśli w czwartek, to ja tym razem odpadam. Ale duchem będę z Wami.
I może załóżmy nowy, stały temat spotkaniowy (bo ten ma trochę mylący tytuł)?
A co do stałef=go tematu to jestem jak najbardzie za, teraz obecnie trzeba być bardzo czujnym co by jakieś spotkanko nie umknęłoPiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Coś spotkanie nie cieszy się wyjątkową popularnościąTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Mnie też raczej nie będzie. Mam trochę zaległości z niektórych rzeczy na wydziale, więc jak mam wolny czas, to przeznaczam go na ich nadrobienie. Teraz to już raczej dopiero po sesji będę mógł spokojnie się napić piwka ze wszystkimi."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Spotkanie wyjszło ultrakameralne: Akszeinga, przypadkowo spotkany kolega z pracy i obok podpisany.
W życiu bym się nie spodziewał, że będę uciekał przed wojskiem, a ono i tak mnie dorwie za sprawą piwa.
Piwne Polaków rozmowy, szybko przeszliśmy do rzeczy. Podobały mi się poruszane tematy, ale może nie będę ich przytaczał. Między innymi z powodów, z których nie wszystkie zdjęcia z imprez są zamieszczane na forum.
Comment
-
-
A co - opuszczasz Poznań?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment