Ale wewnątrz to nie wiem, czy się pomieścimy.
środa lub czwartek, Wawa, 1 lub 2 beczkowe?
Collapse
X
-
Słuchajcie - mam problem - nie mam za co pić
Kto wymieni się: 50(lub 100)PLN za kupon SodexHoPass o tej samej wartości? Do tego są jakies kupony zniżkowe do wszystkich marketów - czasami nawet dwa piwa w przód!.
Mieli dziś przelać wypłatę, a tu nadal pustoDick Laurent is dead.
Comment
-
-
-
Slavoy - ja wolałbym pożyczyć Ci 50 PLN, oddałbyś jak zejdzie Ci pensja.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumSlavoy - ja wolałbym pożyczyć Ci 50 PLN, oddałbyś jak zejdzie Ci pensja.
Choć cały czas się łudzę, że może w ostatniej dzisiejszej sesji bankowej...
Ale Rybitwy sobie dziś nie odmówię, choćbym miał spijac Wam wszystkim po kolelei po grzdyluDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Nie można sobie odmawiać Rybitwy bo grozi to konsekwencjami zdrowotnymi Do tego zapowiadają, że od jutra będzie zimno więc trzeba łapać chwile ciepłaTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Oj Ty nasz zmarźluchu Ty
No to jeszcze trochę ponad 5 godzinbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesSiedzę 90 km od wawy obecnie. Nie kuście, żebym przyjechał . Niech ktoś napisze, że np będzie padać, piwo będzie ciepłe, a jedzenie nieświeże No i , że Arcy jednak nie przyjedzie.
I tu nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
Comment
-
-
Eee tam, taki powód
Kaszanki nie będzie nie tylko dziś, bo nie będzie jej i jutro, i pojutrze, pewnikiem również za tydzień…A nawet jak się pojawi – to i tak nie będzie to TA kaszanka…. Tak jak i Królewskie to już nie TO Królewskie…
Rybki za to będą, fryteczki, zimne piwko, towarzystwo też powinno dopisać. Masz czego żałować!Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2005-04-27, 13:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaKaszanki nie będzie nie tylko dziś, bo nie będzie jej i jutro, i pojutrze, pewnikiem również za tydzień…A nawet jak się pojawi – to i tak nie będzie to TA kaszanka…. Tak jak i Królewskie to już nie TO Królewskie…
Rybki za to będą, fryteczki, zimne piwko, towarzystwo też powinno dopisać. Masz czego żałować!
A może to jeszcze taryfa zimowa obowiązuje?
Ech! Chce się rzec: Kaszanko! Wróć!!!
Comment
-
-
Napisano Ci Darku chyba wyraźnie - tamtej kaszanki już nie będzie!!! i nie ma to nic wspólnego z zimą. Masz jak Żą problemy z przyjęciem prostych informacji?
Ale mam za to i dobrą nowinę - ja będę (oczywiście razem z Asią)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ludzie iron będzie chować się I to w formie kaszankiTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Zaraz zaraz, wyszło, że chować się należy w formie od kaszanki. Ech ta składnia i szykTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment