środa lub czwartek, Wawa, 1 lub 2 beczkowe?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Już wróciłem.

Nie wiem, jak Zythum i Wujcio. Po wejściu do klubu jak jeden (nomen omen) mąż pozdejmowali obrączki.

No dobra, nie będę taki. Odprowadziłem burżujów do taksówki, wsiadłem na rower i dzięki wrodzonej odpowiedzialności dotarłem.

Nie sądziłem, że w środku tygodnia tak silna grupa się zbierze, brawa dla nas!

PS Perpe zaliczyła bardzo udany debiut, szkoda że kosztem mojego roweru.

Comment

• Wujcio_Shaggy
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.01
      • 4628

Nie wiem, jak Zythum - ale podejrzewam, że dotarł do domu; jadąc taryfą trudno się gdzieś zapodziać...
      Generalnie to się nie wyspałem, nie wytrzeźwiałem jeszcze na dobre...

Ale fajnie było...
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• dkrasnodebski
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.05
        • 2316

My ze Slavoyem gdzieś tak po pierwszej dotarliśmy na krańce cywilizacji i jeszcze do 3 walczyliśmy z moją piwniczką.
        Niestety nie udało mi się zjeść Ironów, za to Iron zeżarł mi kanapkę
        Piwo smacznym było, Zythum jest mistrzem piruetów na rowerze Żą, Marcelina to już chyba piwa nie pije, gość ze Szwabi serwował proszek IXI donosowo a Ahumba coś jakiś taki wyciszony był (pewnie się denerwuje przed natarciem).
        Jarek na szczęście nie dotarł
        Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• zythum
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.08
          • 8305

Darku, Darku widziałem Jarka w nocnym lokalu, na dodatek palił papierosy. Musisz z nim przeprowadzić rozmowę Oj rany ale się działo, było nas duuuuużo a zabawa była oj była.
          Najpierw Niemcy zrobili nalot na Rybitwę, potem wszyscy wciągali proszek do prania do nosów, potem udało mi się NIE przewrócić na rowerze Żą (ale ten rower ma zryw 0 a potem to już wygibasy w tańcbudzie. A dzisiaj obudziłem się około 13.00 i okazało się, że jestem w swoim łóżku (za nic w świecie nie pamiętam jak się tu dostałem ) .
          Żą dostaje żółtą kartkę za podpieranie baru w czasie gdy młodzi, piekni Królowie Parkietu (żeby nie było wątpliwości chodzi o Wujcia i mnie ) królowali na tymże parkiecie.
          Ufff tak sie wybawiłem, że muszę zmienić plany wyjazdowe do Białej, muszę iść jutro do pracy i dopiero po niej dotrę do Mnicha.
          To inaczej miało być, przyjaciele,
          To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
          Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
          Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
          Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
          Królowie banków, fabryk, hut
          Tym mocni są, że każdy kradnie
          Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Hannibal
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.03
            • 1426

Całe szczęście, że wróciłem ok. 1, bo jak bym jeszcze z wami posiedział z godzinę, czy dwie, to chyba bym nie wstał o 9 rano. I tak sie nie zbyt wyspałem, ale w ciągu dnia funkcjonowałem bardzo poprawnie. Tyle, że kac trochę długo trzymał - Belfasty robią jednak swoje. Ale nic, a nic nie żałuję. Było warto.
            "All the good things for those who wait"

Comment

• Piecia
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.02
              • 3312

ja nie wstałem, mimo iż wróciłem chwilę po północy....ale przeziębienie łapało mnie już wcześniej
              ale spotkanie - pierwsza klasa - poznałem nowe twarze, napiłem się dobrego piwka, i nastrój jakiś taki lepszy po takich spotkaniach
              Koniec i bomba,
              Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• grzeber
                Major Piwnych Rewolucji
                🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 2892

Mi uciekł ostatni autobus i do domu musiałem dawać z buta (Cyborg wie co to znaczy ), Dotarłem ok 00:30 a dzisiaj pobudka była o 06:30 .

Spotkanko pierwsza klasa tylko szkoda, że w środku tygodna. Już jutro możliwa poprawka w Białej Podlaskiej .
                pozdrawiam
                www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• akszeinga
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2005.03
                  • 225

A ja z córą dotarłam grubo po 24.00... kaca musiałam przecierpieć w pracy... troche sie nawet podleczyłam...
                  Ale nie tyle zaszumiało mi w głowie po Belfastach -> co od tylu młodych, fajnych ludzi!!
                  Dziękuje Wam za miłe przyjęcie moich kości (powiedzmy) i za spotkanie

Comment

• arcy
                    • 2002.07
                    • 7538

Serdecznie dziękuję za miłe i ciepłe przyjęcie - warto się byłop tłuc na konferencję, żeby napić się z Wami piwa.

Wujciu, dzięki za Rektora. Zrobił furorę wśród uczestników konferencji - pracowników wyższych uczelni

Żą, Perpe potrzebuje trochę treningu. Z tego co wiem, pewnie będziesz miał okazję udzielić jej paru wskazówek i obserwować kolejne jazdy próbne

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Dajcie mi ją, a zrobię z niej człowieka. <mordka Matriksowa>

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
                        Marcelina to już chyba piwa nie pije
                        cóż – ostatnio piwo w dziwnych ilościach (zaskoczyłoby to Małążonkę) tylko na wsi – jakoś lepiej wchodzi a potem złe żarcie, kilkudniowy atak wrzodowy, herbatka na Powiślu w miłym towarzystwie i tak do następnego razu

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
                        Mi uciekł ostatni autobus i do domu musiałem dawać z buta (Cyborg wie co to znaczy )
                        E – Cyborg zna takie ekstrema tylko zimową porą

rzeczywiście – Arcy’emu udało się na swe powitanie ściągnąć całą masę Forumowiczów (w tym, ku szczęściu mężczyzn, kilka nowych Forumowiczek)
                        Twoje zdrowie, Arcy, i do następnego razu!
                        Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Wujcio_Shaggy
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.01
                          • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
                          [...] Wujciu, dzięki za Rektora. Zrobił furorę wśród uczestników konferencji - pracowników wyższych uczelni [...]
                          Nie ma za co . Teraz browary powinny zacząć warzyć "Dziekana", "Doktoranta" czy "Asystenta"...

Poza tym musisz przyjechać jeszcze raz, bo w ogólnym natłoku wrażeń zapomniałem sztachnąć się proszkiem IXI...
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• grzeber
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🥛🥛🥛
                            • 2002.05
                            • 2892

Myśle, że prawdziwą furorę zrobiłoby "Piwo Studenckie" .
                            pozdrawiam
                            www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• sopista
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.01
                              • 1747

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
                              Myśle, że prawdziwą furorę zrobiłoby "Piwo Studenckie" .
                              A było takowe. Warzył je Lwówek Śląski. Również i browar bydgoski coś takiego "popełnił".
                              Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2005-05-02, 13:35.

Comment

• arcy
                                • 2002.07
                                • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
                                Poza tym musisz przyjechać jeszcze raz, bo w ogólnym natłoku wrażeń zapomniałem sztachnąć się proszkiem IXI...
                                Dostaniesz drugą szansę

Comment

Przetwarzanie...
                                X