W piątek tak, w tygodniu nie
środa lub czwartek, Wawa, 1 lub 2 beczkowe?
Collapse
X
-
Godzina 20 przyjazną jest. Ci co chcą i mogą być wcześniej to przecież żaden problem. Nad lokalizacjami, to pragnąłbym dodać pola mokotowskie, szczególnie w ciepłe wieczory będzie tam gwarno i ciekawie, a i belfasta też tam podają. Poza tym na łonie przyrody można tam też skonsumować jakieś piwo własnej roboty, może ja kiedyś też tam jakąś beczułkę przytargam.
Comment
-
-
Na 20 niestety nie uda mi się przyjść, bo jestem umówiony z moją grupą badawczą w kwestii raportu. Ale tak na 21 to chyba się wyrobię.
A co z miejscem? Chyba dobry pomysł ma Emes, żeby pójść tym razem na Pola Mokotowskie do Merlina."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
W Merlinie leją np Belfasta. Kiedyś skupiali się na piwach z okolic mazurskich, typu Żubr, Magnat, a ostatnio nawet się nie przyglądałem czy jest tak dalej. W każdym razie na pewno trzymają się Belfasta od kilku lat i to jest pewne , że tam zawsze można się go napić.
Comment
-
-
Oj rany nie wiedziałem, że Piecia mieszka na MazurachTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumOj rany nie wiedziałem, że Piecia mieszka na Mazurach
zdarza się czasami w czasie wakacji - choć osobiście wolę Pojezierze Suwalsko-AugustowskieKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalNa 20 niestety nie uda mi się przyjść, bo jestem umówiony z moją grupą badawczą w kwestii raportu. Ale tak na 21 to chyba się wyrobię.
A co z miejscem? Chyba dobry pomysł ma Emes, żeby pójść tym razem na Pola Mokotowskie do Merlina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciajeśli mnie tam obsłużą to około 20 mógłbym być na Powiślu
Ja w każdym razie mam zamiar iść prosto do Merlina."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
mnie niestety pamiętają (mimo, że kufli, ani niczego innego nie kradłam i w ogóle)
z przykrością muszę stwierdzić, iż z przyczyn formalnych chyba raczej nie dotrę na spotkanie niemniej jednak życzę dobrej zabawy, a jeślibym miała dotrzeć, to namiary na część z Was mamCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment