Ja jestem jak najbardziej za i może tym razem uda mi się wyciągnąć ze sobą moją drugą i ... trzecią połówkę
środa lub czwartek, Wawa, 1 lub 2 beczkowe?
Collapse
X
-
No co jest Warszawiaki ?
Siedem co najmniej osób aktualnie mieszkających w Warszawie na Forum i ZERO chętnych?
Oj, brzydko.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo co jest Warszawiaki ?
Siedem co najmniej osób aktualnie mieszkających w Warszawie na Forum i ZERO chętnych?
Oj, brzydko."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Ja się pojawie .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Ja jeszcze nie wiem czy będę w Warszawie.
Ten tydzień mam przerąbany, bo pracuję po 12 godzin, a jeszcze przychodzę do domu i muszę przygotować materiały na następny dzień. Dlatego nie wiem, czy w sobotę będę miał ochotę na zostawanie w mieście. Ale to jeszcze parę dni.
ps. ale jeśli ktoś w ciągu tygodnia tam się znajdzie to ja mogę towarzysko podjechać ok. 20.15 (tylko towarzysko, bom niestety zmotoryzowany)bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaProponuję zebrać się w sobotę na ostatnim pożegnalnym spotkaniu u Teresy.
Godzina do ustalenia, ale nie za późno. O 18-tej?
Co Wy na to?Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoNo to jak, sobotnie pożegnanie Rybitwy aktualne ???Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa z Żoną-Taxi jestem ok 18.00 w piątek 2005r, czerwiec dnia 11-tego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo musisz się zdecydować, albo w piątek 11 czerwca 2006, albo w piątek, 10 czerwca 2005Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Mnie nie będzie niestety . Z różnych przyczyn...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoNo tak ja też się trochę pogubiłem ale wydaje mi się że będzie to SOBOTA godzina 18Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment