słowo się rzekło - temat na ekranie wstępne propozycje?
4-6 marca, Cyborg u Abernackich prawdopodobnie
Collapse
X
-
4-6 marca, Cyborg u Abernackich prawdopodobnie
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Tagi: brak -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZostałem już w tej sprawie molestowany ,nie będę operował nickami .Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel(...)wstępne propozycje?
Drogi Cyborgu plan wycieczki jest uzależniony od twojego przyjazdu/wyjazdu do Gdyni. No, ale gdybym miał się bawić w organizatora wycieczki to proponuje:
Piątek:
-Powitanie ciebie ( mam nadzieje, że i Pogoniarza) w restauracji "Atut" (głównym daniem był by Pils z Gościszewa)
-Krótki spacer po Gdyni
-Kolacja w "Zielonej Tawernie" ( do wyboru do koloru "Koźlak", "Red Niefiltrowany", "Żywe", "Full" -wszystkie te rarytasy pochodzą z beczki).
Sobota:
-Zwiedzanie Sopotu - Molo, Monciak, Plaża (ew. Jurand lub Amber oraz Trójmiejska wersja, knyszy czyli Pita)
-Wielka włóczęga po starym Gdańsku -Długa, Długie Pobrzeże, Rycerska (ew. rosyjskie "Trzy Niedźwiedzie")
-Główna impreza towarzyska na cześć pani Marceliny z lanym Koźlakiem oraz Rycerzem w tle
Niedziela:
Zwiedzanie Gdyni -Kamienna Góra, Skwer Kościuszki, Bulwar Nadmorski (ew. Brok)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPowitanie ciebie ( mam nadzieje, że i Pogoniarza) w restauracji "Atut" (głównym daniem był by Pils z Gościszewa)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka[...]
Sobota:
[...]
-Wielka włóczęga po starym Gdańsku -Długa, Długie Pobrzeże, Rycerska (ew. rosyjskie "Trzy Niedźwiedzie")
-Główna impreza towarzyska na cześć pani Marceliny z lanym Koźlakiem oraz Rycerzem w tleComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatAle co potwierdzasz, że 'duża i dobra', czy że 'zjadł trzy' .
A poza tym jaka ona tam duża, skoro musiałeś Arcy aż tyle zjeść, żeby się zaspokoić.
Secundo: uznałem, że jak za 3,50 PLN dają taką dużą kiełbaskę, to głupi bym był, gdybym nie skorzystał
Poza tym, gdybym dłużej posiedział, zjadłbym pewnie jeszcze. Ale zamykali już lokal, no i bułki się skończyłyLast edited by arcy; 2005-02-16, 14:02.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatAle co potwierdzasz, że 'duża i dobra', czy że 'zjadł trzy' .
A poza tym jaka ona tam duża, skoro musiałeś Arcy aż tyle zjeść, żeby się zaspokoić.Comment
-
Hm ,plan przedstawiony prze Abernacka ,jest dość napięty ,ale częściowo był przerabiany i chwalę go sobie
Normalnie wypada się zawinąć z Pomorza na Wybrzeże, dokładnie do 3miasta.Będę główkował jak to zrobić
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Atrakcji co nie miara. Ech, gdyby tak udało się nagiąć czas i przestrzeń. Ale pan Einstein nie ugięty. Skąd tu tyle grawitacji wziąć?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Troche nie na temat "4-6 marca, Cyborg u Abernackich prawdopodobnie " ale mam pyt. co z Poznaniem ??Comment
Comment