Cyborg ma spore kłopoty z płynnością finansową (patrz np. tłumaczenie o basenach, za które do tej pory mi kasy nie przelali...) i chyba będziemy musieli się spotkać w inny weekend, trochę później, żebym miała choć na bilet pkp i kilka piw...
4-6 marca, Cyborg u Abernackich prawdopodobnie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelCyborg ma spore kłopoty z płynnością finansową (patrz np. tłumaczenie o basenach, za które do tej pory mi kasy nie przelali...) i chyba będziemy musieli się spotkać w inny weekend, trochę później, żebym miała choć na bilet pkp i kilka piw...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dobra ,raz się żyje,będę na 100% Jle literków mają kegi 10,30 czy 50?Dychę to sam na luzie osuszę .Sądzę,że 30 litrowy KEG byłby idealnym rozwiązaniem,albo trzy 10 litrowe .Prośba jeszcze o załatwienie Żywego(kartonik).Od siebie też coś spróbuję przywieźć godnego uwagi.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
no dobra, niech Wam będzie kupię chyba jutro (zaliczka?) bilety po tej śmiesznej promocji i przyjadę! (Pogoniarz ma dar tlefonicznego przekonywania...), tylko poza atrakcjami piwno-krajoznawczymi, proszę tambylców o wyszukanie mi adresów barów mlecznych w okolicy knajp, cobym z głodu nie padła przez te 2 doby
w takim razie, pozostaje powiedzieć: szykujcie sięCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelno dobra, niech Wam będzie kupię chyba jutro (zaliczka?) bilety po tej śmiesznej promocji i przyjadę! (Pogoniarz ma dar tlefonicznego przekonywania...), tylko poza atrakcjami piwno-krajoznawczymi, proszę tambylców o wyszukanie mi adresów barów mlecznych w okolicy knajp, cobym z głodu nie padła przez te 2 doby
w takim razie, pozostaje powiedzieć: szykujcie się
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment