Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat
4-6 marca, Cyborg u Abernackich prawdopodobnie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat(...) a co do kega postaram się załatwić 30-stkę Koźlaka , bo z niefiltrem może być kłopot.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel(...)tylko poza atrakcjami piwno-krajoznawczymi, proszę tambylców o wyszukanie mi adresów barów mlecznych w okolicy knajp, cobym z głodu nie padła przez te 2 doby
(...)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaSzanowny Piotrze proszę pamiętaj 30l Koźlaka to 60 mocnych piw oprócz pobytu u nas planujemy wycieczki po knajpach gdzie również jest piwo. I nie chciałbym, aby się powtórzyła się sytuacja, kiedy zostaliśmy z połową beczki sami. Jestem stanowczo za opcją 10l !
Drogi Cyborgu, co prawda nie poznałaś naszej gościnności w tzw. real'u ale mogę cię zapewnić, że nie umrzesz nam z głodu . Mam tylko jedno pytanie czy ty jesteś wegetarianką (oby nie! ).
Jeśli chodzi o Cyborga widzę,że chcesz igrać z ogniem
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA jednak jest!
Chyba macie niejaki problem!
Damy rade! Coś na pewno wymyślimy!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaDamy rade! Coś na pewno wymyślimy!
Chyba, że jest weganką!?Comment
-
To jak będzie z tym beczkowym piwkiem?Ustalenia zapadły?Do piątku już całkiem blisko
Ja ze swoich landów przywiozę troszkę jasnych piwek z Bossa(porterka też mogę naturalnie), może trafię Chociwel puszkowy... Jakby co piszcie czy chcecie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo jak będzie z tym beczkowym piwkiem?Ustalenia zapadły?Do piątku już całkiem blisko
(...):
Ps. Dzisiaj dostałem smutnego sms'a od pani Cyborg informującej mnie o tym, że jest bardzo chora i nie może pojawić się u nas w ten weekend w 3mieście .
Cyborgu zdrowiej nam !Comment
Comment