Jeśli nie będę miał jakiegoś nagłego tłumaczenia, to czemu nie, można zacząć wcześniej. Ale nie wcześniej, niż o 18, bo jak nie dorzucą roboty, to może trochę się pracmagą zajmę.
Warszawa, sobota 26 lutego 2005, Obiad Czwartkowy.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaSobota nam pasuje i to bardzo, ale nie TA sobota!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiDodaj jeszcze że w dwie następne soboty też raczej będziesz musiała obejść się smakiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWłaśnie, trzeba Cyborga uświadomić, co niniejszym czynię: Cyborgu, NIE DA SIĘ obskoczyć wszystkich imprez forumowych, niestety
no cóż... ale skoro mam u Żą obiecane pewne względy... na pewno mnie jeszcze jakiś miły posiłek spotkaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelno cóż... ale skoro mam u Żą obiecane pewne względy... na pewno mnie jeszcze jakiś miły posiłek spotkaLast edited by dkrasnodebski; 2005-02-23, 19:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoySobota jak najbardziej mi pasuje i piszem siem na wszystko. Jak dla mnie, to może być nawet wczesniej niż o 20
Podobno ma też przybyć Żona-Taxi, choć to jeszcze nic pewnego.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaSobota nam pasuje i to bardzo, ale nie TA sobota!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Z Irona to prawdziwie Żelazna Dama
Ludzie - nawet nie wiecie jak się cieszę, że godzina wcześniejsza. Bo na nocowanie i przespanie potem niedzieli zgody nie wyraził IgorTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Warszawiacy jeżdżą na wykendy do Krakowa to Ty mógłbyś złamać schemat i przyjechać na obiad do WarszawyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment