Jeśli nie będę miał jakiegoś nagłego tłumaczenia, to czemu nie, można zacząć wcześniej. Ale nie wcześniej, niż o 18, bo jak nie dorzucą roboty, to może trochę się pracmagą zajmę.
Właśnie, trzeba Cyborga uświadomić, co niniejszym czynię: Cyborgu, NIE DA SIĘ obskoczyć wszystkich imprez forumowych, niestety
ale trzeba przyznać, że całkiem sprawnie mi idzie w tym roku, czyż nie?
no cóż... ale skoro mam u Żą obiecane pewne względy... na pewno mnie jeszcze jakiś miły posiłek spotka
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Sobota jak najbardziej mi pasuje i piszem siem na wszystko. Jak dla mnie, to może być nawet wczesniej niż o 20
Też wolałbym ciut wcześniej. Będę po 24-godzinnej służbie i długo nie pociągnę a nie chciałbym przyjeżdżać na 15 minut.
Podobno ma też przybyć Żona-Taxi, choć to jeszcze nic pewnego.
Z Irona to prawdziwie Żelazna Dama
Ludzie - nawet nie wiecie jak się cieszę, że godzina wcześniejsza. Bo na nocowanie i przespanie potem niedzieli zgody nie wyraził Igor
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Warszawiacy jeżdżą na wykendy do Krakowa to Ty mógłbyś złamać schemat i przyjechać na obiad do Warszawy
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
Wróżka powiedziała, że pierwszy w 2006 roku obiad czwartkowy wypada w sobotę 8 kwietnia. Ze spirytualiami się nie dyskutuje, więc zapraszam. W meni pilaw oraz tradycyjnie Okuniew prosto z beczki. Składka w okolicach 9 złotych. Strudzeni będą...
Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
Nieopodal Hradca Kralove w wiosce Stěžery jesienią ubiegłego roku zaczął działać browar Beránek. Browar połączony jest z restauracja w której możemy dobrze zjeść, oraz napić się tutejszego piwa. Całość została otwarta w pięknie odrestaurowanym, pochodzącym z 1737 roku Harrachovskim...
Comment