Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Warszawa, sobota 26 lutego 2005, Obiad Czwartkowy.
Collapse
X
-
Obiady u Żą mam nadzieję staną się cykliczne Marzy mi się aby co dwa/trzy tygodnie każdy forumowicz z sekcji warszawskiej prowadził dzień jakiejś kuchni narodowej. Problemem mogłoby być przygotowywanie potraw wegeTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąUwaga, proponuję głosować na piwo dopiero w piątek, kiedy już będzie wiadoma liczba osób.
W razie czego, jak nie zbierze się 10 osób, to ankietę schowa się do szufladybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Art, są może jakieś ankiety, które za zbyt wczesne lub nieuprawnione głosowanie upieprzają rączkę?
E-prezesie, możesz czuć się zaproszony! Tylko jest problem, że nie mógłbym cię zabawiać przez całą sobotę (szumne plany pracy przed obiadem), a w niedzielę mam turniej piłkarski, więc muszę wszystkich ewentualnych noclegowiczów wygonić wraz z moim wyjściem ok. 9:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną[...] muszę wszystkich ewentualnych noclegowiczów wygonić wraz z moim wyjściem ok. 9:30.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Będę. Od osiemnastej do rana. W związku z tym mam tradycyjne już chyba pytanie – da się od Ciebie rano jakoś w miarę bezkolizyjnie na Okęcie (pętla tramwajowa) trafić?
I daj na PW namiary swojej nowej lokalizacji (i opis jak tam trafić).
Comment
-
-
Na samo lotnisko jest bezpośredni autobus z Marynarskiej, z tego samego przystanku, co 189. Ostatnio mi zwiał, jak o 7 rano jechałem do Gambrinusa na Okęcie. Zawiany byłem (prosto z imprezy), przystanek pusty, więc sobie chodziłem w kółko i śpiewałem, a ten mi nagle ziuuu przed nosem. Przystanek na żądanie...
Szkoda, że nie na (żą)danie.
PS Nie mogę sobie darować: Slavoy, jakoś ostatnio w ogóle się na imprezach forumowych nie pojawiasz.
Comment
-
-
Dzisiaj WYBORY więc zagłosowałem na Boxera - topiwo znacznie bardziej mi smakowało niż jasne. NIe będąc jednak ortodoksem gdyby był jednak opór przeciwko piwu mocnemu to wtedy jasne.Last edited by zythum; 2005-02-25, 09:13.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNa samo lotnisko jest bezpośredni autobus z Marynarskiej, z tego samego przystanku, co 189. Ostatnio mi zwiał, jak o 7 rano jechałem do Gambrinusa na Okęcie. Zawiany byłem (prosto z imprezy), przystanek pusty, więc sobie chodziłem w kółko i śpiewałem, a ten mi nagle ziuuu przed nosem. Przystanek na żądanie...
Szkoda, że nie na (żą)danie.
PS Nie mogę sobie darować: Slavoy, jakoś ostatnio w ogóle się na imprezach forumowych nie pojawiasz.
P.S. Ja przynajmniej mam powody nie z pod pantoflaDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy(...)P.S. Ja przynajmniej mam powody nie z pod pantofla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNa samo lotnisko jest bezpośredni autobus z Marynarskiej, z tego samego przystanku, co 189 [...]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyMisiu kororowy - na OKĘCIE, a nie na Port Lotniczy im Fryderyka Chopna To spora różnica.
A poza tym skłaniam się do głosowania na Pilsa, ale jeszcze nie zdecydowałem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment