Lider charakteryzuje się brakiem żółtej koszulki. A nawet jakiejkolwiek koszulki.
Warszawa, sobota 26 lutego 2005, Obiad Czwartkowy.
Collapse
X
-
Comment
-
-
Ależ Myjesteśmy on line. Non stop połączenie z dobrem wszechświata i złem neoliberalnego konserwatyzmu jest w Nas. Jesteśmy nadzy blisko natury i wszyscy łączymy się z Jarkiem który ma 12 lat.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Dostaliśmy najbardziej gorącą z gorących wiadomości od naszych 40 letnich 12 letnich dziewcząt ... ale te listy wyrzuciliśmy do kosza. Na listy od chłopców odpisze Jarek.
Wasz Gandalf.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
No to na dziś koniec kuszenia losu:
"Udalo ci sie gdzies uciec!
Jestes ledwo zywy."
Ja ide spać.. dobranoc.
Comment
-
-
Musiałem stoczyć FIZYCZNĄ walkę o wolność przekonań i teraz jak zwykle establishment próbuje zdyskredytować PRAWDĘ. Mimo duszenia, gryzienia, zrywania paznokci udało mi się wylogować wbrew Neokolonialnym siłą (czyżby siłom i godniościom osobistom?).To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Ojoj ale się działo - długo by opisywać
Mam nadzieje, że sobotnio-czwartkowe staną się imprezą cykliczną.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Cicho, Ty rumuński nauczycielu WF-u
Pewnie niektórzy twardziele po imprezce dziś odsypiają, a my w BIGB-ie musimy zapierdzielać
Rano w ramach prezesowskich rozrywek musiałem zachrzaniać po 35 litrów wody, potem śrutować słód pszeniczny (kto to robił, wie jaka to przyjemność ), potem było zacieranko z dekokcją (temperatura w domu skoczyła o parę kresek), teraz chwila oddechu - filtracja.
P.S. A tak na marginesie impreza całkiem fajna była - dzięki Żą i liczymy na więcej, mamy nadzieję, że sąsiedzi się jakoś zregenerują i nie będą mieli nic przeciwko imprezom cyklicznymbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Po prostu: na przyszłość będziemy kontrolować (dla dobra sąsiadów, oczywiście), czy w mieszkaniu Żą nie odbywają się przypadkiem suto zakrapiane libacje alkoholowe (pod płaszczykiem spotkań smakoszy piwa) i czy gospodarz przypadkiem nie karmi mięsożerców socewicą...
Ale to wszystko, to i tak nic. Pomyślcie - jakie to szczęście, że fletni Pana nie da się podłączyć do "pieca"...
Dzięki, Żą, za organizację tak przeuroczej (masońskiej - chociaż zaraz, zaraz - nikt nie założył fartuszka...) imprezy. Mam niebezpodstawną nadzieję, że nie zrazisz się na przyszłość; zwłaszcza po tak udanym debiucie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Ale to wszystko, to i tak nic. Pomyślcie - jakie to szczęście, że fletni Pana nie da się podłączyć do "pieca"...
Żą bardzo dziękuję za cudny wieczór.
Wszystkich obecnych chciałem przeprosić za Jarka, no nie miałem go z kim zostawić
Pozdrawiam serdecznie
młodszy aspirant D.Krasnodębski
Comment
-
Comment