Propozycja jest co by się spotkać w niedzielę przy kuflu piwa. Raczej nie od samego rana ale po obiadku. Czekam na ewentualne sugestie. Ze swej strony proponuję przybycie do Hajduk, do mnie. W okolicy jest lany namysłów. Choć chętnie posiedzę z gośćmi w domku. Mam trochę mojego ciemniaczka do zdegustowania. A i jakieś "świecowe" się znajdzie
Niedziela 27.02.2005
Collapse
X
-
Niedziela 27.02.2005
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Na kufelek hajduckiego chętnię przybędę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Wpisowe nie wymagane. Poniedziałek odpada.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Impreza skromna bo skromna, ale się odbyła. Nie byliśmy ostatecznie na Namysłowie. Skupiliśmy się na osuszaniu piwniczki z Ciemnego P-51Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesz chęcią wspomogę towarzysko grupę górnośląską skoro krakowska poszła w sen zimowy ale muszę wiedzieć trochę wcześniej i mieć odrobinę wskazówek jak dojechać...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment