Może ktoś z regionu będzie w tak nietypowy dzień na piwku - proponuję po godz. 17.00 ( ? ).
Nietypowy dzień - Chorzów 14 marca - " Euro Pub " - piwko na Święta !
Collapse
X
-
Ja odpadam - mam zebranie Wspólnoty Mieszkaniowej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Niestety nie da rady - w weekend muszę być pod telefonem (dyżur domowy). Więc i piwa się nie napiję. Ale bawcie się dobrze.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Do zobaczenia w " Euro Pubie "
Dla przypomnienia:
Chorzów
ul. dr A. Mielęckiego
Sprawdż na planie:
Comment
-
wrażenia...
...była " Pani X " z pieskiem i jej mąż oraz sąsiad - pili jasne.
W kącie ( przy oknie ) dwóch juniorów pijących jasne...
Z głośników płyneła piękna muzyka.
A ja piłem BOSS'a !
Nalewała Pani Matka - czyli szefowa szefa...
Na hasło BOSS nikt nie robił dziwnych min.
Kilka piwek ( jak zwykle ), wymiana zdań, " Wesołych Świąt " i do domu.
Porter był dobry ( tylko ) bo bardzo zimny i z nutą ( lekką ) cytryny...Comment
Related Topics
Collapse
-
Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich
) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
-
Channel: Śląskie
2022-09-05, 11:49 -
-
13 lutego 2024 roku o godz. 18:00 w Resursie Obywatelskiej w Radomiu odbędzie się prezentacja na temat Browaru J. Saskiego. W ramach retrospotkania zostanie przybliżona historia browaru przy ul. Limanowskiego. Będzie również obecny Jarosław Kołsut, który opowie o reaktywacji browaru w 2024...
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-02-01, 15:04 -
-
Spotkanie z Krzysztofem Żurawskim pivaria książki "Piwo w Szczecinie do roku 1945" odbędzie się w 9.11. (czwartek) w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie, ul. Podgórna 15/16 o godz. 17.
Więcej informacji:
https://pomorzezachodnie.travel/Arty...12/Spotkanie_z...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2023-10-30, 18:02 -
-
Witam
Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...2 Photos-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment