Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alicja
Trójmiejskie świętowanie (28.III)
Collapse
X
-
Trójmiejskie świętowanie (28.III)
Last edited by abernacka; 2005-03-24, 14:07.Tagi: brak
-
-
Kurcze robicie mi same problemy Ja koniecznie chcę odwiedzić Atut i wypić Gościszewo a nie mogę zostawić Anki z dzieckiem kilka dni pod rząd. I tak jestem jej wdzięczny za wtorek.
Gdybyście w poniedziałem dali się skusić na Atut to ja bardzo chętnie - wtedy bym zamienił wtorek na poniedziałe i dostał od Anki wychodne na poniedziałek.
Jeżeli jednak Atut w poniedziałek jest z Waszej strony absolutnie wykluczony to piszę się na piwko poniedziałkowe ale wtedy muszę zrezygnować z wtorkowego.
Tak więc napiszcie szybko czy w poniedziałek Atut jest wykluczony a ja wtedy podejmę decyzję.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ja z Anią na pewno nie pojawimy się w poniedziałek w Atucie. Jeśli chodzi o wtorek to proponuje żeby zostało tak jak się umawialiśmy. We wtorek mam wolne, więc jak by, co mogę się z tobą spotkać wcześniej w Atucie!
Comment
-
-
Musze pomyśleć Mogę wybrać tylko jeden z tych dni albo w poniedziałek spotkać się z Wami w Stańczyku albo wybrać wtorek i Atut. Nie wiecie jakie te wybory są ciężkie.
Niech będzie jak było. Wtorek ATUT. Poniedziałek sobie muszę odpuścić.Last edited by zythum; 2005-03-25, 10:05.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Wczoraj zakończyliśmy miłym akcentem (przepysznym, niefiltrowanym Amberem) tegoroczne święta wielkanocne. Tradycyjnie wymieniliśmy się piwkami i innymi badzikami piwnymi. Snuliśmy plany na niedaleką przyszłość (wycieczka do browaru: Gościszewo, Goch). W świątecznej zabawie piwnej bawiło się siedmiu forumowiczów. Fotki mam nadzieję, pojawią sie w niedalekiej przyszłości.
Comment
-
-
Comment
-
Comment