Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Czy zawsze spotykacie się w DN lub CK? A może by tak gdzieś bliżej Bronowic lub Azorów
DN powoli, ale skutecznie staje się przystanią grupy krakowskiej
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
A ja oczywiście znowu nawalę. W piątek po południu ma m wyjazd słuzbowy i do niedzieli jestem poza Krakowem.
Piątek wieczorem to jednak najlepszy czas, dla mnie, na spotkania "integracyjne".
Ja chwilowo odpadam na spotkania. Póki Dominiczka jest malutka postanowiłam poświęcić się Jej cała. Jak trochę podrośnie, to będę mieć więcej luzu.
Ale dziękuję za pamięć o mnie. Będę z Wami duchem.
E-prezesie chyba nam się srobiło lekkie zamieszanie.
Otóż w tym tygodniu spotykamy się w sobotę w DN o 18.00.
Niniejsza ankietaq ma mieć funkcję bardziej długofalową, żeby kolektyw mógł sprecyzować dalsze cele swoich działań.
jak wspominałem bahtolowi jest knajpka koło placu po Gigancie, gdzie mają relakspola, ale ty go nie pijesz
jest jeszcze knajpka w ogródkach działkowych tuż przy torach przed pętlą na Krowodrzy Górce, ale jeszcze tam nie byłem, a w tej koło pętli nie ma nic ciekawego. wypatrzyłem również ze trzy na Żabińcu, ale jedyna sensowna w tych okolicach to ta na rogu Opolskiej i Mackiewicza "u Krystiana" z lanym namysłowem.
kwestia lokalizacji jest otwarta i może się zmieniać, ale jakoś zwykle najlepiej jest nam w DN
Tym bardziej że personel został już przeszkolony i odróżnia ciemne pszeniczne o jasnego pszenicznego
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
jak wspominałem bahtolowi jest knajpka koło placu po Gigancie, gdzie mają relakspola, ale ty go nie pijesz
ale jedyna sensowna w tych okolicach to ta na rogu Opolskiej i Mackiewicza "u Krystiana" z lanym namysłowem.
kwestia lokalizacji jest otwarta i może się zmieniać
Dokonałem manipulacji w Twoim tekście i zgadzam się na powyższe miejsca, bo mam z tamtąd na rowerze do 15 minut beszczelnie będę sie domagał spotkań blisko mojego domu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Dokonałem manipulacji w Twoim tekście i zgadzam się na powyższe miejsca, bo mam z tamtąd na rowerze do 15 minut beszczelnie będę sie domagał spotkań blisko mojego domu
Dla mnie znowu te rejony to kicha. Po I znam większość tamtejszych knajp i nie zachwycają, po II tramwajem jadę tam 25 min. Osobiście dużo bardziej wolę coś bliżej centrum. Zresztą z DN masz tramwaj nr 8 do Bronowic, więc nie widzę problemu, poza tym jest to jedyne miejsce gdzie można napić się pszenicznego.
E-prezesie - knajpa przy torach (chyba ul. Kluczborska) - U Bruce,a/Rancho, nie wiem w sumie jak się teraz nazywa. Jakiś czas temu był lany Leżajsk, Żywiec i coś jeszcze z masówki. Wszystkie wymienione knajpy polecam wyłącznie w godzinach dziennych, a w godzinach wieczornych nie polecam wizyt bez kogoś "miejscowego" bo nastroje trochę blokowo-osiedlowe.
Zresztą z DN masz tramwaj nr 8 do Bronowic, więc nie widzę problemu, poza tym jest to jedyne miejsce gdzie można napić się pszenicznego.
Problem w tym, że poruszam się rowerem i mi daleko trochę z Kazimierza. A z Bronowic do domu mam piechotą jeszcze 20 minut...masakra tak wieczorem po piwku
Ale swoja drogą to byliście może w tym autopubie SamiSwoi przy Galerii Kazimierz? Przy każdym stoliku osobna pompka z piwem (niestety niedoŻywiec) i lejesz sobie sam, a opłata wyświetla sie na monitorze pod sufitem, strasznie mi się spodobało ...ale pewnie mi po trzech razach przejdzie
wpadłem tam do niej obadać w parę dni po otwarciu - jeszcze nie było - parasolów (Żywca) na zewnątrz, myśląc, iż znajdę tam coś ciekawego. wystrój OK, ale to piwo
niestety musimy się spotkać w sobotę gdzie indziej gdyż w sobotę jest rezerwacja na cały lokal (wesele) i mimo nalegań nie udało mi się uzyskać choćby stolika w ogródku. szczegóły wkrótce!
Comment