No cóż... Decyzja zapadła zbyt późno, kiedy siedziałam w dziurze i nie miałam dostępu do forum, a telefon jak na złość zdechł. Stąd nie wiedziałam, gdzie się udać , ale może następnym razem?...
2005.04.28 - Administracja przelotem we Wrocławiu
Collapse
X
-
Droga powrotna ARTów została już pobieżnie nakreślonaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Nie ma to jak być Admiństwem - Jackson przywiózł, Mjp odwiózłComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie ma to jak być Admiństwem - Jackson przywiózł, Mjp odwiózł
Kwiaty, tańce i deklamacje powitalne zostały odwołane, gdyż rozspiewani rezerwiści mocno napierali na dworcu.
Było bardzo miło pomimo pisków nieznajomych dziewczątek
Zdrówko całej administrancji
Może w drodze powrotnej też zawitają do Wrocka?MM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMoże w drodze powrotnej też zawitają do Wrocka?Comment
-
Odwiezienie Admiństwa, to także był zaszczyt. Ze śpiewów pożegnalnych zrezygnowaliśmy, mając na świeżo w pamięci piski dziewczątek przy piłkarzykach. W sumie wieczór bardzo miły i w przerwach między meczami nawet się porozmawiać dało. Jedynym zgrzytem było uświadomienie sobie, że to czwartek i że trzeba będzie rano do roboty wstawać. Co do spotkania się z Admiństwem w ich drodze powrotnej, to jesteśmy jak najbardziej za.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
Miło było znowu widzieć wasze twarze, ale na imprezę w drodze powrotnej byliśmy zbyt padnięci. Jednak różnica temperatur pomiędzy Trójmiastem a południem Polski jest ogromna.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Przelot się udał należycie tyłki przywiezione przez duo Fteo-Jackson, Dziekanat zlustrowany, Mor(d)avar wypity, tyłki odstawione na dworzec przez duo Ewwwwa-MJP
Serdecznie dziękuję za liczne przybycie w ten jakże środkowy dzień tygodnia Było przednio, jednak w drodze powrotnej z 3m już byliśmy zbyt wypompowani na powtórkę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment